Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim! Hetero férfi vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Hetero férfi vagyok. Hogy kellene megoldani a helyzetet, ha a párom nem kívánja, hogy kényeztessem odalent?

Figyelt kérdés
Eddigi párkapcsolataimban magasztaltak, hogy nagyon profi vagyok benne. Szeretem is csinálni nagyon. Kitartó is vagyok benne, ha nehezen menne. De mostani páromnál nem tudom mit tegyek. Fél éve vagyunk együtt, és nagyon nehezen tud kielégülni is. Ha elkezdem, akkor egy idő múlva elég neki, nem tudja úgy élvezni, sőt nem jó már neki. Ilyen még sosem fordult elő eddigi kapcsolataimban soha. Tanácsok?

2020. nov. 1. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én az egó-témához szeretnék hozzászólni.

Egyetértek mindazzal, amiket mondtatok!

Viszont ki szeretném egészíteni.

Úgy gondolom, h. ilyen esetben nem mindig egoizmusról van ám szó v. nem csak egoizmusról.

Létezik olyan is, hogy a pár egyik fele meg szeretne mutatni valamit, ami, ha bekövetkezne, tehát ha átélhetnék együtt, akkor ezáltal ezentúl szebb, bensőségesebb lenne az egész kapcsolatuk.

Aki szeretné a párját átsegiteni egy "kirándulás" alkalmával egy szebb tájra, akkor az az ember szerintem nem igazán egoista.

Ha mondjuk egy patakon szeretne átkelni a pár egyik tagja egy olyan tájra, amelyről (1) a párja nem is tudja, hogy létezik, (2) nem mer átkelni a patakon, fél a patakoktól, mert jajj vizes lesz a lába, a víz hideg, mi lesz, ha megfázik és különben is rossz, nagyon-nagyon rossz tapasztalatai vannak a patakokról, a gusztustalan, sikamlós libaszªªros sárról, ezért föl sem néz és körül sem néz, csak annyit tud, hogy nem és NEM!

De a túloldal gyönyörű! A hegy mögött csodálatos falu van, ott esetleg lakni is sokkal jobb, mint amiről eddig tudott. És neki is tetszene, de egyelőre nincs esély, hogy megtudja azt, hogy egyáltalán miről is mond le_!

Ezesetben aki nem erőszakosan, de nógatja a párját az az ember csupán egoista lenne?

2020. nov. 25. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!