Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen ciki /vicces szexuális élménye volt már?
Ird le a sztorid itt vagy akár privatban
Kort nemet is írj
A barátom egy hete nem maszturbált, mert sok volt a meló a héten, és mikor elment rengeteg sperma jött belém.
Mikor felemelkedtem térdre (kutyába csináltuk) hirtelen jött egy sorozat puncipuki, és ezáltal az összes sperma kicsordult belőlem. Szerencsére hamar összefogtam a térdeimet, és emiatt az ágynemű nem lett olyan - csak az én combom végig.
A barátom utána percekig röhögött, ő egyébként is viccesnek találja a puncipukit. Nekem égett a fejem rendesen. Így visszagondolva vicces volt, csak mégis kellemetlen. Leírva persze annyira nem poénos, mint maga a szituáció orgazmus után :D
Barátommal együtt alszunk, én vagyok a kiskifli, ő a nagy. Kicsit megébredtem, visszaaludnék, de érzek valamit a fenekemnél. Picit hátralendítem a csípőmet, hogy odadörgölődzek, azonnal jön a "válasz", utánozza.
Igazából nem volt ezzel célom, csak úgy jött.
Amúgy ő alvajáró, és tudtam hogy még alszik.
Viszont eléggé be lehetett indulva - alsógatyában szokott aludni, de aznap valamiért nem volt rajta. Elég hamar belém került (síkosító nélkül nem volt annyira kellemes, de túl izgi volt :D) és elkezdett mozogni.
Pár perc után felébredt, és jött az összezavarodott kérdés:
"Mi most szexelünk??"
Aztán fooytattuk :D
#3 vagyok
Kicsit félreérthető a sztori, NEM anál volt :)
Csókolózás közben beleböfögtem kb a torkába. Nah, talán végem, de nem volt akkora para. Nem baj, elkezdtem kinyalni, de rohadalom büdös volt. Összement a bré iniminire, aztán be se tudtam tuszkolni még a kitágult tocsogós öblös hüvelyébe se. Annyira nem zavarta, fordult egyet és horkolva aludt reggelig. Én meg ezen stresszeltem, mekkora impi lúzer vagyok. Amint felébredt, megcsináltam. Na védre dugm, ezaz. Hát nem ment sokáig, látta h mingyá robbanok. Szólt, hogy szed tablettát, nah, nem érdekelt, kiszedtem, hasára lőttem. K.mérges volt. Nem találkoztunk többet..
Talán hihetetlen, de nagyon top csaj volt, nem ám valami huszadrangú riherony! Olyannal én nem kavarok, edzeni se. Deltásnak becéztem sportos akata miatt. Azóta látom, pszichológus lett belőle. Sokáig hajtottam rá, hát kérem, imígyen sikerült. Francba! Bizonyáta úgy gondol vissza eme feledhető lúzerre, hogy inkább rázott volna le a Rádaiban még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!