Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyósra nyitsz rá véletlen mikor a vibrátorral játszik hogy lehet ezt lereagálni?
Férje meghalt egyedül nem akart élni van egy külön lakrésze nálunk lakik.
Mivel családtag jövünk megyünk mindig egészen mostanáig.
Délután akartam valami kérdezni tőle mentem be hozzá nem is tudom hogy írjam le.Elsőnek földbe gyökereztem mikor láttam utána lefagytunk mindketten majd a programfrissítés után gyorsan kimentem.
Kanapén lábakat szétrakva feküdt a szerszám eléggé rezgőre volt állítva lehet ezért nem hallotta hogy szóltam neki és elég ritmusosan befelé nyomta neki.
Feleségemnek el sem mertem mondani, de pár napig az anyóssal sem beszéltem utána.
Ezt miként kell megbeszélni vagy mit kell egy ilyen után csinálni mert ezután is kell beszélgetnünk csak volt ez.
Szőrös volt a puncija?
Teljesen meztelen volt?
A legjobb, ha úgy teszel, mintha misem történt volna. Nyílván neki is kínos a dolog. Most mégis mit beszélnél meg vele? Hogy láttad, de nyugi, szerinted semmi gond nincs ezzel, felvilágosult vagy?
Ugyan! Az élet megy tovább, minden csoda három napig tart, utána elfelejtik. Úgy viselkedsz vele, mintha nem tòrtént volna semmi és kész. Egy dolog a kivétel: mostantól hangosan kopogsz és csak akkor nyitsz be hozzá, ha szólt, hogy lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!