Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/npk, csaltátok már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/npk, csaltátok már meg a párotokat/férjeteket?

Figyelt kérdés
Titokban tartottátok, vagy elmondtátok neki?

2020. okt. 30. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Előfordult már a történelemben félrelépés és még elő is fog. Aki kellően bölcs az titokban tartja, nem mondja el senkinek, aki még bölcsebb az gondolkozik rajta, hogy egyáltalán jó-e neki az a kapcsolat, érdemes-e benne maradnia, mi lehet a gond benne ha közben másokra vágyik.
2020. okt. 30. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. okt. 30. 11:50
 13/17 anonim ***** válasza:

4 évet meghaladtuk, igen tudom ez merőben sokkal kevesebb mint egy hosszan tartó házasság. És tisztában vagyok vele hogy nem biztos hogy együtt fogunk élni míg a világ s két nap viszont nálunk ez alap hogy elmondjuk ha valami már nem úgy működik vagy ha más fele kacsingatnánk. :) Nálam nagyon nehezen ment az hogy megbízzak benne, ez otthonról jövő probléma volt (röviden apukám nagyon sokszor félre lépett fiatal korában vele ellentétbe anya egyszer sem,ezek ellenére mai napig házasok) De ez miatt nagyon elítélem az ilyesmit. Szerencsémre szóljon a páromnak nem volt előttem barátnője viszont voltak partnerei amiről sokat beszéltünk. És pluszban a bátyám egyik legjobb barátja,szóval már csak ezért se tenne olyat ami nekem rossz. :) úgy vagyok ezzel ha valami véget kell érjen akkor beszélődjön meg szépen hogy nem működik s kész,járjunk más más úton ne az legyen a vége hogy a párod csal hónapokon esetleg éveken keresztül és ebből lesz egy fájdalmas durva szakítás esetleg válás.

2020. okt. 30. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
igen csaltam mar meg es titok maradt
2020. okt. 30. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
#13 10 évnél még észre sem vettem, hogy létezik a világon férjemen kívül más férfi. És ezt most túlzás nélkül mondom. Most, sok évvel később, még mindig azt mondom, vele akarok megöregedni. Viszont idővel rájön az ember, ezek a jajj de szépen hangzó dolgok a gyakorlatban egy idő után már nem úgy vannak, nem úgy működnek. Egy idő után lassan de biztosan ketté válik a jó házasság az ember belső kis titkos vágyaitól. Teljesen független lesz a kettő egymástól.
2020. okt. 30. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, mert ő is megcsalt. Addig eszembe sem jutott volna ilyesmi.
2020. okt. 30. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, nem derült ki. Eszembe sincs elmondani.
2020. okt. 30. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!