Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok könnyen tudtok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok könnyen tudtok olyan fiút találni aki komoly kapcsolatot akar és nem csak megdugni?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy összejöttél egy fiúval mert azt hitted hogy szeret aztán rájöttél hogy csak megjátszotta és csak a szexre kellettél?
2020. okt. 29. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Férfiként válaszolok, nem keresek komoly kapcsolatot és az ismerőseim többsége sem.
2020. okt. 29. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Jelenleg én is csak hegeszteni akarok, egy állandó puncival. 🤷‍♂️

F

2020. okt. 29. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez úgy működik hogy nem akar komoly kapcsolatot, de aztán mégsem enged ki az ágyából ha elég jó és kapcsolat lesz belőle.
2020. okt. 29. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nem mondanám.
2020. okt. 29. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Alkalmiból és komoly kapcsolatból ugyanazon pasitípusra van kereslet: a normálisra. Na az viszont a legritkább.
2020. okt. 29. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 17 évesen beleestem ebbe a hibába :) de legalább tanultam belőle. (Pedig nem feküdtem le vele elsőre, mégis a rohadék képes volt várni rám :D)
2020. okt. 29. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez egy f@szság,h indul vmi, h komoly legyen. Ilyen nincs... Találkozol vkivel, szimpatikus, tovább lépsz, stb.. Aztán vagy eljut oda, h komoly lesz vagy nem. De ezt nem lehet egy-két randi után kategorizálni.

Mielőtt vki azt hiszi, h ez csak egy duma, van kapcsolatom. Tavaly év elején elindultam egy egészségügyi randira, a párom is csak karbantartót kereset. Másfél éve együtt élünk.

2020. okt. 29. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan kapcsolat ami úgy indul, hogy na ez most hűdenagyonkomoly lesz. Hanem úgyis alakul idővel. Házasságban élek. Hét éve egy rendezvényen találkoztunk, ahol mindkettőnk szervező volt. Flörtölgettünk, de mindketten úgy voltunk vele, hogy semmi több, egy hét szórakozás és megyünk haza a magunk dolgára. Nos, hazaértünk mindketten a saját országunkba (nemzetközi volt a rendezvény) és még aznap ráírtam hogy megkérdezzem minden oké volt e a hazaúton. A többi már történelem :D
2020. okt. 29. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy volt, nem is az első pasim, de mint ahogy a 6-os írja, egyszer rám is vártak vagy két hónapot, aztán egyből lapát voltam :D Na azóta nem várok, aki bejön, azzal lefekszem első randin. Vagy lesz belőle valami, vagy nem, sőt az a legjobb, ha egyelőre én sem állok úgy hozzá, hogy istenem csak el ne hagyjon az első szex után. Amúgy az gyakori, amit a 3-as ír. Nekem egy hosszabb kapcsolatom sem indult ilyen önmegtartóztató, klasszikus randis dolgokból.
2020. okt. 29. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A tartós kapcsolatokat szeretem. Nem vagyok híve az egyèjszakás kalandnak.

De ha lefekszem valakivel attól mèg nem biztos hogy be fog jönni.

Nagyon sok nőröl csak később derült ki hogy idióta. Amikor mondtam higy vège akkor én voltam a szèlhàmos.

2020. okt. 29. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!