Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megengednétek a pasitoknak, hogy felcsatolhatós műpénisszel is megdugjon titeket, ha őt ez kimondottan izgatná?
Nejem puncija a szülések után, az életkor előrehaladtával kitágult. Nálunk közös elhatározás volt a pénisznagyobbító dildó használata. Segédeszköz eddig is játszott a szexben nálunk, nejem masztizáshoz is használta néha. Vásároltunk egy kicsivel nagyobbat, majd 1 - 2 év múlva még egy kicsivel méretesebbet, ami üreges, felcsatolható verzió. De túl rideg műanyag, így még egyet kellett vennünk, ami viszont nagyon élethű. (tapintásra, formára, állagra) Nem használjuk minden szeretkezésnél, nagyjából havonta egyszer, kétszer van rá igénye nejemnek, amikor felajzottabb hangulatban van. Természetesen, engem is nagyon izgat! Egy kis extrát visz a szürke hétköznapokba. Élvezem, ahogy élvezi!
Persze, a sajátommal is képes vagyok örömöt okozni neki, ám egyikünknek sem olyan passzentos érzés, mint régen. Ha a szexben nem a közösülésre helyezzük a hangsúlyt, akkor kellemes mindkettőnknek még a dugás is. Tehát, ha csupán pár percig tolom neki a sajátommal. De amint tovább tart, vagy már eleve izgatottabb állapotban van, jobban kitágul, akkor már kevés vagyok hozzá, ami mindkettőknek gyenge stimulációt ad. Ekkor vagy orálisan elégítem ki, vagy kézzel, illetve ilyenkor szoktuk elővenni a felcsatolhatót.
49/50 pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!