Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből bajunk?
Testi kapcsolatba kerültem az egyik professzorommal. Nem a jegyek miatt, eddig is jól ment a tárgy csak szimplán vonzódunk egymáshoz.
Már többször voltam nála, ő is nálam, ha véletlenül kiderülne lehet bajunk belőle?
60 éves öreg ember kell neked?😯😯
Hány éves vagy te?
Figyelj, ha korrektek vagytok egymással és nem fecseged ki Te sem és ő sem senkinek, akkor nem. :)
Szerintem van ilyen simán, sőt, nekem is anno a töri tanárom gimiben még egy jó pár évfolyammal előttem találtam meg élete párját, aki a felesége és a gyermeke anyja azóta is. Gondolom akkor még titkolták, megvárták a suli végét és ennyi. Bár ha jól értettem nálatok csak testi kapcs van, szóval óvatosan.
Szerintem nincs ezzel semmilyen erkölcsi probléma.
Más kérdés, hogy adott esetben tényleg kirúghatják őt vagy téged is. Úgyhogy vigyázzatok, hogy semmiképp ne derüljön ki.
Egyébként voltam hasonló helyzetben, nem annyira könnyű titokban tartani az ilyesmit.
"Pozícióval való visszaélés, hatalmi fölényben elkövetett nemi erőszak"
Hiába egyeztél bele, bármikor feljelentheti egy ismerősöd, hogy megerőszakolt téged. Hiába mondod, hogy "beleegyeztem" mert a hatmi pozíció miatt jogilag nem egyezhetsz bele.
Szóval titokban vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!