Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek ezt? đ
Figyelt kérdés
Amikor a pasinak mĂĄr nagy borosta van, Ă©s Ășgy nyal ki titeket..
Mikor szĂșr az arca ti azt szeretitek?
Jo Ă©rzĂ©s mikor Ășgy nyal?
2020. okt. 28. 20:14
2/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Miért?
2020. okt. 28. 20:16
4/10 anonim vĂĄlasza:
ha nagyon szur az kellemetlen, de ha csak kicsit dorzsol azt szeretem
5/10 anonim vĂĄlasza:
Pont hogy a "nagy" borosta nem szĂșr mĂĄr.
6/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem Ășgy Ă©rtem... :D
Hanem kisebb, de nem szakåll de nem is "pöttyök".. :D
2020. okt. 28. 20:28
7/10 anonim vĂĄlasza:
Nem. ĂrzĂ©keny vagyok lent, többször is dörzsölte mĂ r ki a hĂŒvelybemenetet Ășgy, hogy akkor Ă©s ott nem tƱnt fel, utĂĄna viszont egy hĂ©t out of order fertĆzĂ©s miatt. Mindig borosta utĂĄn:(
8/10 anonim vĂĄlasza:
Nem szeretem. Nagyon Ă©rzĂ©keny a bĆröm ott lent. RettentĆen fĂĄj Ă©s bepirosodik az irritĂĄciĂłtĂłl.
10/10 anonim vĂĄlasza:
imadom. sokkal izgatĂłbb Ăgy a sima nyakpuszi is, nagyon jĂł Ă©rzĂ©s:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!