Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő kijelenti hogy soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő kijelenti hogy soha nem fog orálisan kényeztetni, akkor akármivel próbálkozom, kár a gőzért?

Figyelt kérdés

Olvastam itt olyan hozzászólásokat, hogy így meg úgy sikerült elérnie hogy csinálja a barátnője, pedig undorodott tőle. Sőt már ő kezdeményezi. Más azt mondja hogy ha nem akar, akkor nem is fog. Hagyni kell.

Meddig érdemes elmenni a próbálkozásokkal, hátha egyszer mégis ráveszi magát hogy kipróbálja, aztán utána a többi már könnyebben jön?!

(én csinálom neki, de vissza nem kapom)

F

2020. okt. 28. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Érdemes megpróbálni úgy, hogy először csak simogassa, csókolgassa körbe, esetleg nyalogassa. Ne kapja be egyből. Később, mikor látja, hogy ez élvezetes számodra, hátha könnyebben rá tudja venni magát.
2020. okt. 28. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Abban a pillanatban koccannék ahogy ezt kijelenti. Nekem az orális sex jobb mint a többi fajtája.
2020. okt. 29. 00:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki gyorsan!
2021. márc. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!