Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő kijelenti hogy soha nem fog orálisan kényeztetni, akkor akármivel próbálkozom, kár a gőzért?
Figyelt kérdés
Olvastam itt olyan hozzászólásokat, hogy így meg úgy sikerült elérnie hogy csinálja a barátnője, pedig undorodott tőle. Sőt már ő kezdeményezi. Más azt mondja hogy ha nem akar, akkor nem is fog. Hagyni kell.
Meddig érdemes elmenni a próbálkozásokkal, hátha egyszer mégis ráveszi magát hogy kipróbálja, aztán utána a többi már könnyebben jön?!
(én csinálom neki, de vissza nem kapom)
F
2020. okt. 28. 19:32
11/13 anonim válasza:
Érdemes megpróbálni úgy, hogy először csak simogassa, csókolgassa körbe, esetleg nyalogassa. Ne kapja be egyből. Később, mikor látja, hogy ez élvezetes számodra, hátha könnyebben rá tudja venni magát.
12/13 anonim válasza:
Abban a pillanatban koccannék ahogy ezt kijelenti. Nekem az orális sex jobb mint a többi fajtája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!