Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 50-60 évesek élnek még némi életet?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 10:25
11/29 anonim válasza:
48 eves nő vagyok, elek igen nemi életet. Ez azert nem kor függő szerintem.
12/29 anonim válasza:
46 leszek és nagyon is aktív nemi életem van. Ha így marad, amit nagyon remélek, akkor 50-60 évesen is fogok. Ez vérmérséklet kérdése is. Van akinek nincs nagy igénye erre fiatalon sem. Szóval ez elsősorban nem korfüggő azt hiszem.
N
13/29 anonim válasza:
Anyám és a barátja 50-esek, ők szoktak.
14/29 Deflohelp válasza:
73 éves szomszédom problémája a néhány évvel fiatalabb párjával hogy milyen síkosítót használjanak. Mindehhez Viagrára nincs (még) szükségük.
Tolódik ki nemcsak a nyugdíjkorhatár.
16/29 anonim válasza:
Ha csinos lány vagy, vedd fel velem a kapcsolatot és megtudod!:-) (Hány éves vagy, hogy az 50-eseket már ilyen kriptaszökevénynek tartod?)
17/29 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Nagyon csinos vagyok..csak fiú! Így is jó lesz?
2020. okt. 28. 13:55
19/29 anonim válasza:
na kedves kérdező!
írt egy majd 46 és 48 éves, ami ugyebár az említett korcsoport alatt van, tehát válaszuk érvénytelen.
50-es, 60-as válaszadók nincsenek.
vagyis valószínűleg nem élnek nemi életet, vagy nem használják ezt az oldalt.
20/29 anonim válasza:
61 éves vagyok és 38 éves a barátnőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!