Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék találni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni olyan férfiakat akik benne vannak a 2fiu 1 lány felállásban? Lány vagyok

Figyelt kérdés

2020. okt. 27. 19:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Pedig nem csak a csajok, hanem a pasik is sokszor kamusok.

A fent említett csaj akit e ketten kaptunk el, eredeti terv szerint 3-4 idegen pasi jelentkezett még pluszban mert ez volt a vágyuk, voltunk összesen ketten a lányra. (és nem rossz nőről van szó, kifejezetten dögös)

Utána már inkább szervezetten vittük dupla creampie-ra. :)

Plusz embert nem könnyű találni ilyenhez, szóval megértem mindkétoldalt, egyiknek sem könnyű. De egyedülálló lánynak tmég könnyebben összehozható mint két pasi találjon egy lányt, nincs hol ilyen témában ismerkedni. Ha buliban odamennénk egy csajhoz hogy "helló mit szólnál ha elvinnénk, és mindketten belédélveznénk?" valszeg nem lennénk túl népszerűek. Neten esélytelen mert mindenki azt ír amit akar, és kamu. szóval ha létezik igazán kereslet, és kínálat, az sohasem találkozik szinte.

2020. okt. 28. 10:47
 22/23 anonim ***** válasza:
Igazad van 21 es. Nehéz olyan lányt találni aki benne van, vagy ha eljön akkor meggondolja magát. Olyan is volt hogy 3 srácból én maradtam mert állítólag nem tetszet a lány. Pedig nem volt vele semmi probléma,kicsit duci volt,de aki ilyet beválal az ne válogasson.
2020. okt. 28. 14:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Meg szerintem a kérdező se lány hanem kisfiú. Vagy ha mégis lány ne legyen ilyen passzív,mert akkor nem neki való a hármasozás.
2020. okt. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!