Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szőrtelenítés mennyire fontos?
Általában az ellenkező nem tagjai szokták meghatározni, hogy nekik mi a jó.
Nyilván te, kamasz vagy felnőtt fejjel tudod, hogy hogy érzed jól magad, és nem kell semmit se csinálj ha kellemetlennek érzed a folyamatot.
Egy társ viszont elvárhat bizonyos dolgokat, sőt, akár nagyon gonoszan "igénytelenségnek" is tarthatja, ha épp itt-ott szőrös vagy. Te kell eldöntsd, hogy neki akarsz-e megfelelni, vagy el tudsz tekinteni a partnered igényeitől - viszont neki ilyenkor olyan döntést kell meghoznia, hogy képes-e elviselni a természetes valóddal.
Én személy szerint megbeszéltem az egészet a párommal. Ő inkább úgy szokta kifejezni magát, hogy jobban tetszik neki/bejön neki ha szőrtelen vagyok mindenhol... de ezen túl nyilván tisztában van azzal is, hogy a bőröm nem bírja a napi szintű borotválkozást, és nem várja el, hogy mindig olyan legyen a bőröm mint egy csecsemőnek.
Igénytelen pedig ennyitől nem vagyok, elvégre minden nap tusolok, akár kétszer is, szappannal mosom mindenem, tiszta vagyok és hidratálom rendszeresen a bőrömet. A szőrtől semmivel se leszek kevesebb vagy igénytelenebb mint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!