Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcserés szex esetén csalódott az a nő akinek kisebb szerzsám jut, mint amit ő "ad kölcsön"?
Ha 13-14 centid van, vagy kisebb akkor szerintem ne erőltesd.
De most ha neked 16 és behívtok egy 19 centist, akkor nem ezen fog múlni a dolog, vagy a kapcsolatotok. A nők 90%-a nem hagyna el 3 centi különbségért. Ha meg a nőd azok közé tartozik, akik igen, akkor jobb is hogy lebukott, nem kell neked olyan nő.
10: Nem mennék bele abba, hogy más dugja a csajomat.
12: Nem a méret miatt aggódok, csak nem bírnám nézni, ahogy mással dug a csajom, sztem iszonyú féltékeny lennék.
13
közösen dugják ilyenkor. azaz felváltva leginkább. na meg így belefér ha a dominánsabb srác egy kicsit megszopatja a másikat is a csajon kívül, de nyilván ez tök egyéni dolog.
Így 3év után egy ujjabb válasz a másik oldalról. Egy ázsiai nő tagu párral cseréltünk. A lany annyira szűk volt,hogy azt hittem,hogy be sem tudom neki tenni. Pedig annyira nem nagy:17cm.
Aztán kedült,hogy azért bőven rágőrcsölt a témára. Mondjuk a barátja sem tudott sok élvezetet nyujtani a feleségemnek a maga 12cm-jével.
Szóval az egy eseményes tapasztalat azt mondatja vemlem,hogy kérdezzünk szerszám méretet,mert hiába vagy tehetséges kalapáccsal nem lehet betekerni egy csavart.
Mivel nem sokmindent csináltam abban punciban nem volt mire féltékeny.
Inkább én voltam,mert a srácnak simán engedte popsiba. Nekem meg sokat kell dolgozni a hátsóbejáraton mire beenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!