Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párcserés szex esetén csalódot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcserés szex esetén csalódott az a nő akinek kisebb szerzsám jut, mint amit ő "ad kölcsön"?

Figyelt kérdés
Mi volt eddig kellemetlen tapasztalatotok párcserés szexben?

2020. okt. 26. 14:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Az én pasim is nyaggatott hogy többesezzünk... Oké mondom van egy pasas akinek 20 a szerszáma vegyük be őt.. Többé nem akarta..
2020. okt. 26. 16:35
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Ha 13-14 centid van, vagy kisebb akkor szerintem ne erőltesd.

De most ha neked 16 és behívtok egy 19 centist, akkor nem ezen fog múlni a dolog, vagy a kapcsolatotok. A nők 90%-a nem hagyna el 3 centi különbségért. Ha meg a nőd azok közé tartozik, akik igen, akkor jobb is hogy lebukott, nem kell neked olyan nő.

2020. okt. 26. 16:58
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

10: Nem mennék bele abba, hogy más dugja a csajomat.

12: Nem a méret miatt aggódok, csak nem bírnám nézni, ahogy mással dug a csajom, sztem iszonyú féltékeny lennék.

2020. okt. 26. 17:25
 14/30 anonim ***** válasza:
61%

13

közösen dugják ilyenkor. azaz felváltva leginkább. na meg így belefér ha a dominánsabb srác egy kicsit megszopatja a másikat is a csajon kívül, de nyilván ez tök egyéni dolog.

2020. okt. 29. 10:48
 15/30 A kérdező kommentje:
14#-es te tapasztaltnak tűnsz ebben a témában.
2020. okt. 29. 10:50
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

Így 3év után egy ujjabb válasz a másik oldalról. Egy ázsiai nő tagu párral cseréltünk. A lany annyira szűk volt,hogy azt hittem,hogy be sem tudom neki tenni. Pedig annyira nem nagy:17cm.

Aztán kedült,hogy azért bőven rágőrcsölt a témára. Mondjuk a barátja sem tudott sok élvezetet nyujtani a feleségemnek a maga 12cm-jével.

Szóval az egy eseményes tapasztalat azt mondatja vemlem,hogy kérdezzünk szerszám méretet,mert hiába vagy tehetséges kalapáccsal nem lehet betekerni egy csavart.

2023. jún. 26. 12:45
 17/30 A kérdező kommentje:
Végül sikongatva élvezett az Ázsiai lány?
2023. júl. 19. 12:16
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja ujjazástól. De tényleg azt hittem ránk hívják a jardot úgy visitott,néha ok nélkül. Azt mondta,hogy szerinte ez így sexis. Aztán letárgyaltuk,higy nem az. Onnatol csendben szenvedett szegényke. Ari kis csaj volt amúgy.
2023. júl. 19. 12:37
 19/30 A kérdező kommentje:
Csajod nem volt féltékeny, hogy neked extra szűk punci jutott míg ő nem is érezte talán a nudlit?
2023. júl. 19. 12:40
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem sokmindent csináltam abban punciban nem volt mire féltékeny.

Inkább én voltam,mert a srácnak simán engedte popsiba. Nekem meg sokat kell dolgozni a hátsóbejáraton mire beenged.

2023. júl. 19. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!