Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Buktatok le apukátok előtt maszturbáció, vagy más intimebb dolog végézése közben?
Figyelt kérdés
Mennyire volt kellemetlen a helyzet? Mennyi idős voltál akkor?2020. okt. 26. 09:57
11/18 anonim válasza:
Igen, masztiztam egy videóra és azt hittem senki nem lesz otthon jó ideig, fejhallgató volt rajtam, ezért nem hallottam amikor bejött apum csak megijedtem amikor megfogta a vállam amikor meg meg is láttam hogy ő és rájöttem mi történik akkor meg azt hittem meg áll a szívem. Életem legkínosabb története, hónapokig alig tudtam a szemébe nézni meg kerültem ahogy csak tudtam. 14 voltam.
12/18 anonim válasza:
Látta, hogy mit csinálsz, erre még oda is megy és megfogja a vállad??
13/18 anonim válasza:
?-?
Kellemetlenebb lett volna-e szép csendben kimennie..?
15/18 anonim válasza:
Mivel már kislányként masztisztam, így "természetesen" gyorsan lebuktam, akkor még nyilván nem tudtam hogy ezt nem nagyszobában tévézés közben szokás csinálni :D viszont később nem volt gond abból ha véletlen rámnyitott maszti közben.
16/18 anonim válasza:
Okosan és ügyesen kell csinálni. Sosem buktam le, pedig egy szobába voltam tesómékkal(húgom,nővérem). 32F
17/18 anonim válasza:
És te lánynak érzed magad #16-os 32F? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
18/18 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket javarészt olyanok írogatják ki akik várják az ilyen sztorikat, hogy recskázhassanak rá, az ugye megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!