Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes belemenni egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belemenni egy ilyen viszonyba?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, házas. Gyerek is van már. Egy ideje azonban nem hagy nyugodni egy 22 éves srác.

Flört, apró érintések voltak már, de többet nem engedtem. Túl fiatalnak gondolom és persze ott a családom is, de meg van a vonzalom és kíváncsi vagyok milyen lehet vele.

Ő is folyamatosan próbálkozik.

Ti belebennétek ilyen alkalmi dologba, esetleg néhány alkalom, de nem több?

33N

2020. okt. 25. 13:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
#6 jaja, most hogy 10-es írja, kaptam én már tőled képet, házas vagyok, jössz?:D
2020. okt. 25. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
Egy óvodással soha...Egy igazi férfi meg tudna bolondítani. De leginkább csak akkor, ha a házasságom nincs rendben.
2020. okt. 25. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Azért mentem hozzá a férjemhez, mert vele akarom leélni az életemet, vele szeretnék d*gni is.

Ha ez nem így van, akkor nem megyem hozzá.

2020. okt. 25. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha családom lenne akkor már nem 😉
2020. okt. 25. 15:39
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

Szomorú. Azért azt leírom, hogy idővel az ilyen futókalandok tönkre fogják tenni a házasságod. Én voltam együtt így nővel és kib*szott bűntudatom volt utána másfél évvel amikor láttam hogy válnak, pedig tudtam hogy nem én voltam az egyetlen akivel megcsalta a férjét. Próbáld meg rendezni a kapcsolatod, ha meg nem megy akkor ha van gyerek ha nincs válás lesz a megoldás (ha csak a gyerek miatt maradsz együtt valakivel az lehet rosszabb lesz a gyereknek idővel, ha nap mint nap a veszekedést hallja meg azt látja hogy hetekig nem beszéltek, közben meg nem ért semmit hogy ez miért történik). Legyél őszinte, úgy majd később is tükörbe tudsz nézni. Önmagában azzal nincs gond hogy lefeküdnél egy fiatalabbal szerintem. Amúgy meg lehet hogy ez a kérdés már akkor eldőlt amikor kiírtad, csak megerősítésre vársz (pláne ha belementél a flörtbe meg apróbb érintésekbe, az érzelmi megcsalás már rég megtörtént). Szerintem legyél őszinte, ez így fair. Aztán kitudja, lehet ezután leszel csak igazán boldog.

23/f

2020. okt. 25. 15:41
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Ebben a kapcsolatban csak neked van vesztenivalód! Persze hogy egy idő után az intimitás megkopik, új ingerek érnek, és szeretnél kitörni a fásultságból. Ám egy 22 éves srácnak, nagy valószínűséggel te csak egy levadászni való milf vagy. Egy olyan valaki akit az ember a bakancslistájára ír fel. Szerinted, ha józanul belegondolsz, hova vezethet ez? Pár lopott pásztoróra után, visszazuhansz a valóságba, a keserűségeddel, a lelkiismeret furdalásoddal a megcsalt párod mellé. Ez csak még egy lapáttal rátesz a kapcsolatotok megásott sírjára.
2020. okt. 25. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván a férjed is megkívánt már más nőket.

Ha ő feldobná, hogy legyetek nyitott kapcsolatban, akkor belemennél?

2020. okt. 25. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Én azt gondolom, hogy ne menj bele ilyenbe. Főleg ha házas is vagy, meg mert ott van a gyereked. Én nem vagyok házas, de biztosan nem mennék bele ilyenbe. Gondolj bele mi van ha rájön a férjed és akkor lőttek a házasságnak. Azt tudom tanácsolni, ha tényleg annyira nagy a kísértés a srác körül akkor válj el inkább. De előtte nézz mélyen magadba és tedd fel a kérdést: "Én tényleg ezt akarom csinálni?"
2020. okt. 25. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Oszinten szolva egy ilyen felallasban pont a futo kaland menti meg a hazassagot, nem az elfojtas es az osszegyult keseruseg miatt tiz even beluli valas.

Az jo, jogy fiatalabb, garancianak tunik arra, hogy nem is lehetne tobb belole.

Szemely szerint viszont em tarskereson vadidegent vadasznek le. Remelem, nem okoz gondot, hogy valahonnan ismeritek egymast. Jobb, ha veletlenul sosem futnatok egymasba, vagy nem is tudna rolad semmit.

Ugy mennek bele, ha a kaland eles hatarral valik kulon a maganeletedtol.

2020. okt. 25. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem idegen emberek vélaménye miatt gondolod meg amgad :(
2020. okt. 26. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!