Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek házas férfival/nővel?
Figyelt kérdés
Megtennétek ha lenne lehetőség és sosem derülne ki?2020. okt. 25. 13:29
11/27 anonim válasza:
Házasként sokkal szívesebben tartok fenn kapcsolatot másik házassal, mindketten tudjuk, mit várhatunk a másiktól és hogy miért fontos a diszkréció.
(F)
12/27 anonim válasza:
Nem, mert egyrészt nem vonzanak a gerinctelen férfiak, plusz a "nem derülne ki" nekem nem szempont, mert a saját lelkiismeretemmel fekszem és kelek, nem pedig az számít, hogy más mit gondol arról, amit csinálok, a saját lelkiismeretem meg azt mondja, hogy nem le legyek partner egy másik ember becsapásában.
13/27 anonim válasza:
Igen, volt rá példa nem is egyszer.
14/27 anonim válasza:
Csak azzal szexelnék,mivel én is házas vagyok,így mindkettőnknek egyformán fontos lenne,a diszkréció!
17/27 anonim válasza:
Nem.
Ha nem megy a házassága váljon el. Utána lehet szó a szexről. Addig nem érdekel mit mond (hiába mondja, hogy már válófélben van), nem fogok vele lefeküdni.
Ha pedig nincs gond a házasságával, csak épp egy hűtlen barom, akkor nem fogok beletehénkedni egy család életébe.
20/L
18/27 anonim válasza:
Igen, volt is már rá példa és jó élmény volt.
Nagyon jó nő volt, csak hat...
19/27 anonim válasza:
Férfiból vagyok de mégsem tenném meg. Ha belegondolok, milyen lenne fordított esetben már rosszul érezném magam miatta. Lehet csak a lelkiismeretem, de nem nem rontanám mégjobban el mások házasságát. És igen ott ahol ahol meg lehet csalni a másikat ott már a kapcsolat is olyan...
20/27 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogyha még az adott nőnek/férfinak még gyereke is van és úgy teszik meg az mégundorítóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!