Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka annak, hogy egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy egyes pasik undorodnak a puncitól, orális szextől, mások élnek-halnak érte?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin olvastam kérdés kiírásnal egyes pasiktól, hogy ők undorodnak a puncitól. A gondolatától is, látványtól, hogy nyálkás, büdös, meztelen csiga.

És az illetők azt állították ők nem melegek, minden mást szeretnek a női testen.

Én olyat is hallottam pasiktól amelyik nő nem hajlandó szopni, azt ki kell dobni, le kell cserélni.

Mi a helyzet azokkal a pasikkal akik nem akarnak nyalni?

És akik a kérdéseket kiírták, nem kifogásolták a partnerük higiéniáját, úgy se megy nekik ha az illető ápolt.

2020. okt. 25. 11:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Amúgy ezen a téren nem volt gondom, egy pasimat leszámítva mind szerette csinálni, nem kértem őket, maguktól tették.

Mivel itt olvastam egyes pasiktól tőle, ezért kérdeztem mi az oka.

Állítólag egészséges szexualitású pasik pont izgatónak találják a látványt, a nedvességet, a szagokat, ìzt.

Itt meg azt olvastam valaki a látványtól is undorodik.

2020. okt. 25. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
De ha normális férfiakat választanál nem lenne ilyen gondod. Pl velem sem lenne. Azok nem férfiak, ezt fogd fel.
2020. okt. 25. 12:18
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Na most látom az utolsó írásod, itt a legtöbb ember nem normális ezen az oldalon. Főleg a szex kategóriában. Ne vedd komolyan őket.
2020. okt. 25. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

ma 12:14

Csajokkal mi a helyzet miért nem szeretnek szopni?

Honnan a francból kéne tudja egy pasi, hogy a másik miért nem szeret nyalni?(ezernyi oka lehet) Neked honnan kéne tudni, hogy egyes nők miért nem szeretnek szopni?

Elve mit érdekel, hogy egyes embereknek mi tetszik és mi nem?

Ha zavar, hogy a pasid nem akar nyalni nem kell megértőnek lenni ha nem akarsz.

Azzal szemben kell megértőnek lenni, hogy nem bélyegzel meg látatlanban minden pasit és nem csinálsz úgy mintha kettős mérce lenne, mert szerintem az a nő aki nem kapja meg azt amit szeretne legalább olyan eséllyel lép félre vagy hagyja el a párját.

2020. okt. 25. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Az én pasim se szeret nyalni. Megmondom őszintén én is hiába mosakodok előtte, akkor is van egy alap punci szaga.. Gondolom ez taszítja. Rosszul esik, nem tehetek róla, de őt is megértem. :/
2020. okt. 25. 13:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Pedig 14-es, én tudom egyes nők miért nem akarnak vagy szeretnek szopni, de ezt most nem írom le. Túl hosszú lenne.

''Honnan a francból kéne tudja egy pasi, hogy a másik miért nem szeret nyalni?(ezernyi oka lehet) Neked honnan kéne tudni, hogy egyes nők miért nem szeretnek szopni?''

Ez eleve hülyeség, hisz mindenki tudja, egy nő egy másik nőnek jobban megnyílik, és egy pasi egy másik pasinak előbb beszél a gondjairól mint egy nőnek. Van ilyen is, hogy empátia.

Én is nő vagyok, nőtársaimmal beszélgettem, jobban át tudom érezni a gondjaikat és el is mondták nekem őszintén az okokat.

Egy heteró nő nyilván nem tudhatja, egy pasit miért vonz vagy miért taszít egy nő nemi szerve. A heteróktól azt várják el, rá legyenek kattanva a másik nem minden egyes testrészére, beleértve a nemi szerveket, ezt tartják normálisnak.

Ergó, egy heteró nő, akinek oda kéne lenni a hímvesszőért, még sincs oda, egy másik nő értheti meg miért.

Ugyanez pasiban, nagyrészüknek a punci izgató, ha akad akinek mégse, csak egy másik pasi tudhatja, miért nem. (Talán mert mindkettőjüknek hasonló rossz élményük volt, vagy más ok.)

Ha magamból indulok ki, én mint heteró nő, nekem női test téren semmi tapasztalatom nincs. 😃Arról nem beszélve, mi nők azt se értjük a pasik hogy találhatják izgatónak, miért szeretik csinálni. Azt végképp nem, amit izgatónak kellene találniuk, az miért taszítja őket.

Olvass vissza, szerintem keversz némelyik kommentelővel. Én nem bélyegeztem meg senkit, én csak tudni akartam az okát, miért van ez.

A megbélyegzés inkább a nők felé szokott irányulni, aki nem szeret szopni az prűd. 😕 De ha egy pasi nem szeret nyalni, szegénynek csak rossz élménye volt vagy a nő nem volt ápolt....

Egy pasim volt aki nem csinálta vagy nagyon ritkán rövid ideig, nem vártam el tőle, nem tettem szóvá. Nem hagytam el és nem csaltam meg.

Ez inkább intelligencia kérdése.

2020. okt. 25. 13:52
 17/18 A kérdező kommentje:

És engem miért ne érdekelhetne? Főleg ha érintett voltam benne egyszer.

Ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni, azért jött létre. Aki pedig akar válaszol.

Sokaknál az orális szex alap, azt találják furcsának ha valaki nem szereti csinálni.

Állítólag akinek igazán nagy a libidója, annak erős vágya van nemcsak kapni az orális szexet, hanem adni.

Ha pedig beszélünk róla, kiderülhetnek a rejtett okok is, segítség lehet másoknak akik rátalálnak erre a kérdésre, és talán megoldás is születik.

2020. okt. 25. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon aranyoska vagy te kérdezö. Mindenben egyetértek veled.

De most a 15 ös nek szetetnèk mondani valamit.

Kèpzeld el, hogy nekem egy 15 éves kapcsolat ment tönkre e miatt. Ugyanez volt a helyzet. Nem alap punci szag, mert azzal nincs baj, hanem kifejezetten büdös volt odalenn közvetlen fürdés után is. Nem bírtam, és egyre jobban eltávolodtam tőle. A vègèn már alig volt szex, és végül szakítottunk, de a jó barátság megmaradt.

A mai napig nem mondtam el neki, hogy mi is volt az én bajom. Tudom, hogy nem tehet róla, ezért nem akartam megsérteni e miatt. Mai napig nem mondtam még el neki ezt, és szerintem nem is fogom soha.

Sajnos vannak nők, akik nagyon büdik tudnak lenni odalent, de azt is tudom, hogy nem tehetnek róla.

Így hát sajnos, ilyen az élet

2020. okt. 26. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!