Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az anált szeretitek jobban vagy az orált?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:55
1/15 anonim válasza:
Hasonlíts össze egy fájdalmas tevékenységet egy semlegessel. Akkor inkább a semleges orál
2/15 anonim válasza:
Orál, az anál taszít, sose próbáltam nem is szeretném.
4/15 anonim válasza:
orált imádom. anal is johet, de azt ritkan kivanom meg
5/15 anonim válasza:
Mi a kérdés? Az, hogy szopni jobban szeretünk-e, mint azt, ha megdugják a fenekünket? Vagy az, hogy jobban szeretjük-e azt, ha kinyalnak bennünket, mint a seggbekukit?
6/15 anonim válasza:
Én mindkettőt egyformán. De talán az anált egy kicsit jobban, mert attól el is élvezek. A szopástól nem, de nagyon izgató a számba venni annak a pasinak a farkát, akit imádok :D
7/15 anonim válasza:
Az anál nálam tabu, így egyértelműen az orál, bár nem írtad, hogy az orált adni vagy kapni szeretjük, de én mindkettőt szeretem, igaz, más okok miatt.
21L
8/15 anonim válasza:
orált adni és kapni is,
anált nem
24l
9/15 anonim válasza:
A normális pasikat akik nem kérdeznek hülyeségeket, almát a körtével... az egyik a normál szex része a másik meg időnként.
10/15 anonim válasza:
"az egyik a normál szex része a másik meg időnként."
Szerinted komolyan annyira evidens, hogy mindenkinek így működik a szexuális élete, hogy már feltételezni is nettó debilség valami mást?
Mert szerintem nem tekinti az orált mindenki a "normál" szex (jelentsen is ez bármit) részének, és vannak, akik nem időnként análoznak, hanem soha, vagy éppen napi szinten. Ez rohadtul eltérő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!