Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok/férfiak! Mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asyoulikeit kérdése:

Heteró srácok/férfiak! Mennyi pénzért mennétek bele, hogy leszopjon titeket egy kb. 30 éves pasi?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
80%
Semennyiért
2020. okt. 22. 17:51
 12/76 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, nem az volt a kérdés, hogy érdekelné-e, hanem pont az, amit a kérdés jelent. :D
2020. okt. 22. 17:52
 13/76 anonim ***** válasza:
77%

8-as: A kérdésben a "leszop" szerepel, az pedig azt sejteti, hogy bizony ez élvezésig.

És ne keverjünk foglalkozást egy nemi identitással, mert almát hasonlítasz körtéhez.

2020. okt. 22. 17:53
 14/76 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező, szerintem jobb ha elfogadod, hetero (tényleg hetero) férfit soha értsd SOHA nem fog tudni rávenni, hogy másik pasival legyen.

/10-es voltam/

2020. okt. 22. 17:54
 15/76 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkit meg lehet venni pénzért, de ha nem is pénzért, akkor mással, de mindenkinek meg van az ára. Hagyjuk azt a baromságot, egy hetero pasi nem menne bele ilyenbe. Ugyanúgy belemenne. Ott lenne egy csekk írjon annyit amennyit ráakar és kész. Csak azért mondjátok ezeket, mert nem kaptatok ilyen ajánlatot, illetve itt neten kérdezik. De ott élőben kipakolnák egy zsáknyi pénzt, vagy egy csekket kapnál, már egyből másképpen vélekednél erről. Megnézném melyik hetero férfi utasítaná vissza azt... Mérhetetlenül gazdag embereknek nem véletlenül ez az egyik szórakozása, hogy az emberek belső értéket megpróbálják "kivásárolni" úgymond illetve megtörni a méltóságukat.
2020. okt. 22. 17:56
 16/76 anonim ***** válasza:
100%

A nemi identitás az az, hogy milyen neműnek érzed magadat, itt te keversz.

Pénzért szexuális cselekményt végzel - prostituálódsz, tehát olyan mint egy prosti munka. Lehet ez csak egy alkalmas is.

Amennyiben a leszopás a végéiget jelenti, akkor meg ott a kérdés, hogy: fizet-e ha nem sikerül

Kettő: Vajon hetero-e akinél sikerül?

Tehát, nem annak vannak hajlamai, aki belemegy pénzért (szerintem, hiszen pénz miatt csinálja, nem vágyból, mint minden más tevékenységet), hanem annak, aki végül élvezi is.

2020. okt. 22. 17:56
 17/76 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező!! Ha komolyan gondolod, engem 1 millióért lesz0phatsz!
2020. okt. 22. 18:09
 18/76 anonim ***** válasza:
80%
Százezres nagyságrendű összegért én talán már elgondolkodnék rajta, végülis nem én csinálnám.
2020. okt. 22. 18:32
 19/76 anonim ***** válasza:
22%
1 millióért mehetne akár kölcsönösen is.
2020. okt. 22. 18:35
 20/76 anonim ***** válasza:
100%
Ismeritek a mondást gyerekek: van az a pénz... erről egy mondás jutott eszembe: sose legyek ennyire szegény hogy így kelljen a pénz, inkább eszem zsíroskenyeret.
2020. okt. 22. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!