Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik neki az alakom, de?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik neki az alakom, de?

Figyelt kérdés

Meselte valaki, hogy egy ismerosom azt mondta neki hogy jo testem van. Viszont 15 evvel tuti idosebb nalam.. En meg nem vagyok az a bator kezdemenyezos fajta, tehat odamenni hozza dumalni nem mernek, nem vagyunk olyan viszonyban.

Hogy mutathatnam ki neki viszonylag diszkreten, hogy

lassa hogy tetszik nekem?

2020. okt. 21. 23:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Es meg az lenne a kerdesem, hogy ez a "jo teste van" azt jelenti hogy akarhat is valamit?
2020. okt. 21. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Most milyen a viszony köztetek?
2020. okt. 21. 23:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszonni szoktunk egymasnak, ennyi.
2020. okt. 21. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen

Egy városban

Nevét tudod

Ismerősöd???

2020. okt. 21. 23:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szoktuk latni egymast, de nem egy helyen vagyunk
2020. okt. 21. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy valóban szép az alakod? Ismerősök/barátok sokszor nyugtatják meg egymást ilyesmivel, ettől még nem feltétlenül érez valamit irántad.
2020. okt. 21. 23:12
 7/10 A kérdező kommentje:

De nem vagyunk baratok. Valaki akivel szoktam dumalni, mondta hogy az illeto mondta neki egyszer hogy jo alakom van.

Es mar majdnem teljesen meg vagyok vele elegedve (sportolok, kajara odafigyelek). De igazabol mindegy, ennyibol nem hinnem hogy lesz valami, ha rajtam mulik... Zavarban is vagyok elotte.

2020. okt. 21. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Írál rá a neten. A többi jön magától.
2020. okt. 21. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valóban jó az alakod. De egyébként is, 15 évvel idősebb, nem biztos, hogy vonzalom miatt mondta ezt. Csak simán tetszik neki az eltökéltséged és az, hogy karban tartod a testet. Persze nem én akarok a boldogságod útjába állni. Hajrá! :)
2020. okt. 21. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, menjünk sorjában...

- az hogy 15 évvel idősebb semmit nem jelent, a fiatal csinos "jóalakú" lányokra minden férfi gerjed úgy kb. a 14 évestől (amikor már tudatában van a szexualitásnak) a 114 évesig vagy amíg még ki tud kelni az ágyból magától;

- az hogy jó tested van azt jelenti jó tested van, de ettől még nem feltétlenül akar megdugni, látok a strandon egy csomó jó csajt mégsem akarom mindet ott rögtön megb.ni;

- nem kell kezdeményezned, juttasd szépen vissza az infót a közös ismerősön át hogy neked is bejön a pasi és a legszélesebb mosolyoddal mosolyogj rá, neki kell megtennie a lépéseket neked "csak" hagynod magad és venni a lapot.

2020. okt. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!