Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyenek valós szolgáltatást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyenek valós szolgáltatást adnak vagy csak átverés?

Figyelt kérdés

Leszólított egy nő az utcán, kérdezte akarok e flörtölni. Azt mondta 10-ért van franciázás, de mondtam hogy elég lenne egy csók. Kialkudtam, hogy 5 ért. De elötte kellett volna fizetni, előleget sem fogadott el.

Én féltem, hogy kifizetem az 5 ezret és fogja magát és lelép a pénzzel.

Az ilyeneknek lehet hinni? Ha kifizetem, akkor tényleg megcsókol?

Nagyon jól nézett ki a csaj és ez lett volna életem első csókja, szóval bánom, hogy nem mentem bele.

22/F

2020. okt. 21. 21:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz soha kapcsolatom, tudom ezt jól, nem kell gúnyolódni
2020. okt. 21. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Könnyebb sajnáltatnod magad, mint megoldani a problémáidat?
2020. okt. 21. 22:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy kell. Soha nem voltak barátaim. Óvodás koromtól kezdve ki voltam közösítve.

Egész nap nem is szólok senkihez, napok óta meg sem szólaltam. Az egyetlen emberi kapcsolatom az az, ha veszek valamit a boltban és fizetek a kasszánál

2020. okt. 21. 22:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor irány a pszichológus. Szüleid miért nem vittek el hamarabb?!
2020. okt. 21. 22:26
 15/22 A kérdező kommentje:

Egyedül élek.

Nem tudom hogy szerezhetnék kapcsolatokat. Menjek oda egy random emberhez az utcán, hogy legyen a barátom?

2020. okt. 21. 22:31
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Ne sajnald. Mi mindent nem vett mar a szajaba.
2020. okt. 21. 22:32
 17/22 anonim ***** válasza:

#15 Akármennyire is félsz muszáj lenne a félelmeddel szembe menned, mert így egyedül fogsz maradni.

Nézned kellene egy hobbit amit szívesen csinálsz és társasági.

Csapatsportok, társastánc, könyvklubb, teljesen mindegy. Elmehetsz lovagolni is vagy bármit csinálni csak legyem valami alibid arra hogy emberek között legyél, mert ennek így nagyon rossz vége lehet.

2020. okt. 21. 22:49
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
Jól tetted, hogy nemet mondtál neki. Jobb, ha szóbe se állsz ilyenekkel. valóban elvehetik a pénzt és leléphetnek.
2020. okt. 21. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

Huh barátom te sem vagy normális ha k.vával akarsz smárolni aki lehet előtted 5 perccel sz.pott le valakit, de hogy aznap már x db f.sz járt a szájába az tuti.

Ja amúgy nem lépett volna le a pénzeddel, nyom egy smárt és szevasz tavasz 5 ruppó...

Barátom, fogadd meg a #14-es tanácsát költsd a pénzed inkább pszichomókusra azzal többre jutsz. Ha fejben rendbe rak akkor talán majd el fogsz tudni kezdeni csajozni is és nem kell fizetned egy csókért sem.

2020. okt. 21. 23:59
 20/22 A kérdező kommentje:

A pszichés állapotom miatt nincs nőm?

De én nem akarok bulizni járni, sem alkoholt inni. Nincs igényem erre. Nem bírom a korosztályomat

2020. okt. 22. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!