Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek szűk a puncija, ti az első szexnél szoktatok aggódni azon, hogy a pasinak vajon mekkora lesz, és vajon be fog-e férni fájdalom nélkül? Vagy mennyire fog könnyen menni?
Figyelt kérdés
És hogy szokott sikerülni az első?2020. okt. 21. 16:36
1/7 anonim válasza:
nem igazán aggódom előre, mert akkor még annyira se fog beférni ha stresszelek. inkább próbálok ellazulni, sok előjáték ..aztán lesz ami lesz
2/7 anonim válasza:
Hat mi küzdünk igy egy fel ev utan is rendesen. Brutal szűk vagyok, a pasim meg brutal nagy :,( rendes oras előjáték nelkul esélytelen a dolog...
3/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mennyi idős vagy és milyen az alkatod?
azért végül élvezetes a szex neked is?
2020. okt. 21. 17:20
4/7 anonim válasza:
nálunk is pár hónapja fennáll ez, hogy eléggé szűk vagyok és a barátom nehezen fér be tövig
nálunk is mindig van hosszú előjáték, de még így is nha fáj ha tövig beteszi, de egyre inkább tudom már élvezni
5/7 anonim válasza:
Meg azert az eleje fájdalmas, de amugy jo.
Alkatra is pici vagyok: 50kg 161cm
6/7 anonim válasza:
Igen, szoktam. Szerintem szűk vagyok. Egyik pasival emiatt nehezebben ment.
7/7 anonim válasza:
Azon izgulok mennyira izgat fel, ha sikerul akkor tuti betudom fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!