Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy fontos kérdésem. Mennyire hat negatívan rátok szexuálisan ha ilyen egy nő bizonyos testrésze?
Figyelt kérdés
Őszinte véleményeket kérek a fentiekről.
Tudom, hogy ez számít szexinek: [link]
De ez genetika... :(
2020. okt. 21. 16:21
21/27 anonim válasza:
Eddig nem gondoltam hogy ez szempont lenne...
Szerintem igen, tényleg vonzóbbak a vékony testű, keskeny derekú nők.
22/27 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam. :/
Kicsit bosszantó, hogy ez is genetika és nem lehet ellene tenni.
2020. okt. 21. 16:56
24/27 Noren1989 válasza:
A vàlaszokat nem olvasva: mit kell làtni?
25/27 anonim válasza:
Miért kéne bármit tenni, egyikkel sincs semmi baj, és ha nem olvasom a válaszokat, konkrétan én sem tudtam volna, hogy most melyikkel és mi a baj. Szóval szerintem sincs semmi baj egyikkel sem.
26/27 anonim válasza:
A válaszokból is látszik, hogy olyan "hibákra" tudnak a nők rápörögni, és világfájdalmat csinálni, amiket a másik fél _észre sem vesz_.
Hozzáteszem, a férfiak kapcsán is képesek hasonlóan komoly dolgok alapján szelektáni, vagy vonzalmat eldönteni.
27/27 anonim válasza:
Nem látok különbséget. Nő vagyok, magyon izmos háttal, mégsem utasított vissza emiatt senki. Szeresd magad kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!