Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim nektek melyik az izgatóbb hajszín?
Én a fekete hajra szavaztam. 👌
34/F
Statisztikai szempontból a mindegy vagy egyéb kategória hiánya miatt nem ér semmit az egész.
Ráadásul, a kérdésből nem derül ki, melyik nem hajszínéről van szó. Álalánosan bárkinek a hajszínét kérdezed? Színes alatt, mit értesz, a nem természetes színeket? Mi van az ősz hajjal? Hiszen egyesek elég fiatalon produkálnak ősz hajat, tehát nem csak idősekre jellemző.
Mi az, hogy izgató hajszín? Szexuális izgalomba jön valaki egy adott hajtípustól? Én nem gerjedek be egyiktől sem! Az embert nézem, nem csak a haját! Az összkép a lényeges, nem egyes kiragadott részlet.
Ruhával: [link]
Anélkül:
A szavazatom egyértelmű... Annyit még megjegyeznék, hogy 2019 szeptemberében voltam Skóciában és az Edinburgh-i Vár melletti dombon láttam egy (szerintem helyi, de valószínűleg egy Brit-szigeteki) lányt és olyan éteri volt, hogy azóta se láttam jobb nőt. Kettő lánnyal is voltam azóta, de...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!