Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek mar jött össze hármas hogyan jött össze? Akár 2pasi 1 lány akár fordítva. Le lett beszélve előre vagy spontán jött?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 12:50
1/8 anonim válasza:
Meg lett beszélve előre interneten és csak ezért találkoztunk.
2/8 anonim válasza:
Spontán 1l+2f. Buliban volt. Egészen addig nem hittem el, míg a csajszi el nem kezdte kettőnknek egyszerre verni. Addig csak azt gondoltam, nem annyira bátor.. Hát bátor volt.
Ps: egyikünk sem volt nagyon szomjas
3/8 anonim válasza:
Spontán volt az első, az albitársak szerettek többesezni nekem csak be kellett szállnom. Ha többest kerestek akkor menjetek swingerbe, ezerszer hatékonyabb mint a neten szüttyögni a rengeteg kamussal, 100%-ban kamumentes és adott a hely, az idő is hozzá. Ha ffi-ként akarsz többesbe beszállni akkor is inkább swinger, lemész, ismerkedsz, ha normálisan viselkedsz akkor jó esélyed van rá.
5/8 anonim válasza:
#4 Miért? Szerinted 2 pasi 1 lány nem lehet hetero alapon? Akkor biztos mi voltunk eltévedve anno amikor csináltuk. :D Kár hogy nem voltál ott felvilágosítani hogy nem így kell.
7/8 anonim válasza:
Le lett beszélve. Páromnak volt egy alkoholista barátja, akit fel akartunk vidítani.
8/8 anonim válasza:
Aki szexel és nem zavarja hogy jelen van ezalatt egy vele egy nemű az nem hetero!
Ennyi. Amúgy meg nem kell kihangsúlyozni, hogy két férfi egy nő felállás.
Olyan mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!