Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz ha egy lány akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha egy lány akarja hogy 2 pasival legyen egyszerre úgyhogy barátja van?

Figyelt kérdés
Aki elitéli az ne írjon semmit légyszíves.
2020. okt. 21. 10:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Sztem abszolút nem...
2020. okt. 21. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az exem egyszer felhozta h milyen lenne kettővel... de viszont nem lett belole semmi mert megcsalt a masikkal” :))
2020. okt. 21. 10:50
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha a pasid is akarja akkor szerintem nem, ha rá akarod erőltetni akkor igen. Akkor inkább szakíts.
2020. okt. 21. 10:50
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

Szóval csak azt lehet írni hogy nem gáz. Értem.

De akkor mi értelme van a kérdésnek.

Gondolom szeretnéd ha megerősítenének abban a hitben hogy nem vagy egy ri a nc.

Hát pedig de.

2020. okt. 21. 10:52
 5/17 anonim ***** válasza:
37%

A párom is most ezt szeretné.

Szeretem,imádom de megadom neki azt amről fantáziál.

Megcsalni nem csalna meg,és a két pasis vágyát is csak úgy hogy én vagyok az egyik.

2020. okt. 21. 10:54
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez aranyos, szerintünk gáz-e? De ne írjuk hogy az? Vagy hogy is van ez? Mit szabad írni kedves kérdező akkor hogy nem gáz csináld nyugodtan? Csináld nyugodtan, neked kell elszámolni a pasiddal és saját magaddal. Ha ez neked / nektek belefér akkor mi is a kérdés?
2020. okt. 21. 10:58
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha a pàrod egy másik pasi fasztát szopja aki teleélvezi a száját, az nem megcsalás mert te is nézed. Ez az igazi szerelem!
2020. okt. 21. 10:58
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy költői kérdés, ha csak azt lehet írni, hogy nem gáz? Hát, én azért megteszem, drága: Nagyon gáz, s gondolom csak a lelkiismeretedet akarod elhallgattatni.
2020. okt. 21. 11:05
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Irányított kérdés ha csak a pozitív válaszokat várod... ettől a véleményem még ugyanaz. A ti dolgot, a ti kapcsolatotok, nektek kell egymást közt megbeszélni mi köze hozzá bárkinek is? Gondolom nem a sarki zöldséges véleménye az irányadó a kapcsolatodban. Ha a pasidnak is izgalmas akkor jó (de ne feledjétek a többesek aranyszabályait) ha meg gáznak tartja akkor gáz ennyike.
2020. okt. 21. 11:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személyszerint szakító ok lenne. Egyszerűen nem szeretnék olyan lánnyal együtt lenni, akinek egyedül nem vagyok elég. Semmi gond ám, ez csak annyit jelent, hogy szexuálisan nem vagyunk kompatibilisek. Ettől még valakinek lehet, hogy simán belefér.
2020. okt. 21. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!