Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem lehet mar normalis srackent beszelgetni itt egy ertelmes es igazi lannyal?
Figyelt kérdés
Minden olyan valasz vagy kerdes ami izgatonak tunik gyk n mind egy fiut takar igazabol, es kb alig tudtam itt meg normalis lannyal temazni egyet, tiis eszrevettetek?2020. okt. 20. 14:30
11/13 anonim válasza:
Mert talán akik simán válaszolnak egy kérdésre nema zért teszik, hogy totál random emberek ráírkáljanak.
12/13 anonim válasza:
Előbb dönts el, hogy beszélgetni szeretnél vagy ismerkedni és csajozni, a kettő nem mindenkinek jelenti ugyanazt.
De az tényleg gáz hogy az ember egy válasznál kiírja hogy N és szebbnél szebb üzenethalmazt kap.
De megvédve a másik oldalt is, én egész jókat beszélgettem itt már több pasival is - igaz egyikük sem társkeresőnek használta a gyk-t.
13/13 anonim válasza:
Ez az oldal nem arra van, hogy beszélgess másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!