Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat vesztettem ha nem volt még barátnőm?
Hát szerintem sokról maradtál le... pl egy laza depresszióról.. egy kis lelkibajról, ilyesmikről. Megmondom őszintén, hogy szerintem az egész csak szenvedést okoz valamilyen módon.
Ha beleszeretsz egy csajba, akkor az egy hihetetlen szuper érzés.. Na de ha vége van, minnél jobban szeretted, annál jobban fog fájni.
Ha összejössz valakivel és tényleg minden happy, akkor is ott a lehetőség arra, hogy valami elb*szódik (pl betegség miatt halál, vagy baleset). Újfent megszívtad.
Ha minden jónak néz ki, akkor sem tudhatod, mikor megy félre a hölgyemény, vagy húz csőbe valamivel (pl anyagiak, stb).
Ha meg leéltek együtt egy szép életet, akkor meg akkor üt be a sz*r, ha ő hal meg előbb. Na azt az érzést senkinek sem kívánom, a poklok pokla. Ha meg te murdelsz meg előbb, akkor az ő lelkét cs*szed el.. Szóval ebből nyertesen sehogy sem tudsz kikerülni.
A sok idelista álmot kergető ember meg azt hiszi, hogy milyen csodás és szuper az egész, közben az igazság az, hogy szenvedni fogsz így is, úgy is. Csak az idő egy változó tényező.. Szóval ha lehet egy gyakorlati jellegű tanácsom, ne nagyon bonyolódj bele ilyen dolgokba, megspórolsz magadnak egy csomó fájdalmat.
Sokat nemv esztettél szerintem.
5-ös, azért pl ha választhatnék egy nő és pl egy AMG GT C között, akkor hamar röffenne a V8 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!