Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb tiniként szexelni mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb tiniként szexelni mint felnőttként?

Figyelt kérdés

20 évesen vesztettem el, de nem barátnőmvel, és csak egy alkalom volt. Nem tudom milyen lehet fiatalon szerelemből szexelni. Biztos jó dolog lehet.

Barátnőt akartam mindig de mivel nem akart összejönni így belementem csak úgy egy lánnyal.

2020. okt. 20. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már választani kell, akkor felnőttként lehet jobb, a gimnazisták sok esetben azt se tudják, mit csinálnak és miért, csak úgy érzik, illene már túlesniük a dolgokon. A szerelemhez meg nem kell kiskorúnak lenni.
2020. okt. 20. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, felnőttként jobb.

Míg fiatalabb voltam, nem voltam ennyire felszabadult, érett.

2020. okt. 20. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Én ugyan nő vagyok de tetszik ez a kérdés. Szerintem nem az életkor a lényeg hanem a tapasztalat. Lehet hogy egy 18 éves srác túl van már 10 csajon és van annyi tapasztalata hogy tudja mitől lesz jó a szex. Te meg hiába vagy 20, ha csak egy nővel voltál még semmit sem láttál
2020. okt. 20. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

mindkettő jó

nekem felnöttként jobb, mert tapasztaltabb és tudatosabb vagyok, határozottabb,

de mindkettő jó,

2020. okt. 20. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó, de felnőttként érettebben tudod feldolgozni az élményt fejben.

Sok fiúnak alkalmi az első, na és? Nekem is az volt, s az utána következő 2-3 is, mire megtalált a szerelem, de legalább tettem érte (nem csak picsogtam) és lett valamekkora "rutinom" hogy kell viselkedni egy lánnyal.

2020. okt. 20. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted egy 10 egyéjszakás kalandon átesett 18 éves fiú tapasztaltabb és többet konyít a minőségi szexhez, mint az, aki jelenleg 20, de évek óta tartós párkapcsolatban van, ahol megélheti minden vágyát? Az utóbbi az, aki "semmit nem látott még"? :D

2020. okt. 20. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazad van 6-os én fogalmaztam rosszul: nem ugy ertettem hogy egy nővel volt de azzal többször, 20 évesen, hanem hogy összesen egy alkalommal volt nővel. És akkor valóban sokkal tapasztalatlanabb mint az akinek 10 alkalmi kapcsolata volt. Rosszul fogalmaztam
2020. okt. 20. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Tiniként még nincs tapasztalat,

Flenőttként már több lehet,

De ez partner függő, és a köztük levő kapcsolattól függ, nem annyira életkortól,

Szexelni mindig jó :)

2020. okt. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!