Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb tiniként szexelni mint felnőttként?
20 évesen vesztettem el, de nem barátnőmvel, és csak egy alkalom volt. Nem tudom milyen lehet fiatalon szerelemből szexelni. Biztos jó dolog lehet.
Barátnőt akartam mindig de mivel nem akart összejönni így belementem csak úgy egy lánnyal.
Én azt mondom, felnőttként jobb.
Míg fiatalabb voltam, nem voltam ennyire felszabadult, érett.
mindkettő jó
nekem felnöttként jobb, mert tapasztaltabb és tudatosabb vagyok, határozottabb,
de mindkettő jó,
Mindkettő jó, de felnőttként érettebben tudod feldolgozni az élményt fejben.
Sok fiúnak alkalmi az első, na és? Nekem is az volt, s az utána következő 2-3 is, mire megtalált a szerelem, de legalább tettem érte (nem csak picsogtam) és lett valamekkora "rutinom" hogy kell viselkedni egy lánnyal.
Akkor szerinted egy 10 egyéjszakás kalandon átesett 18 éves fiú tapasztaltabb és többet konyít a minőségi szexhez, mint az, aki jelenleg 20, de évek óta tartós párkapcsolatban van, ahol megélheti minden vágyát? Az utóbbi az, aki "semmit nem látott még"? :D
Tiniként még nincs tapasztalat,
Flenőttként már több lehet,
De ez partner függő, és a köztük levő kapcsolattól függ, nem annyira életkortól,
Szexelni mindig jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!