Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerben lelankad a péniszem. Más férfiaknál is van ilyen? Nem is lesz változás?
Óvszerben egyszerűen lelankad a péniszem.
Vajon miért? Más férfiaknál is van ilyen hogy lelankadnak óvszerben?
Fog ez változni hogy hozzászokok az óvszerhez? Mi lenne a megoldás?
Én is lankadok tőle, több oka is van:
-amíg a gumival babrálunk, addig nincs izgatva a farkam, plusz leköti a figyelmem a gumi. Már alapból ez egy gond.
-mire felkerül a gumi, szorít, idegesít. Ettől megint lankad.
-ha nem is szorít nagyon, de a farkam tövénél elállítja egy kicsit a vérkeringést.
De mivel a saját érdekemben is kell a gumi, én úgy szoktam, hogy egyrészt csak akkor húzom fel, mikor már betonkemény a farkam. Így ha lankad is egy kicsit, még éppen be tudom tenni. Az is fontos, hogy a csaj fel legyen már izgatva, tehát nem húzok gumit, aztán utána kezdem el nyalni. Az garantált kudarc. Illetve ha szükséges, gumiban is lehet rántani néhányat a farkadon, ettől nekem mindig helyrejön.
Nekem amiatt volt ilyen gond, mert kicsi volt a gumi és mondhatni elzsibbadt, kevésbé volt érzékeny.
Ha hasonló gondod van, akkor próbáld ki a MySize óvszereket.
Nekem a 64mm vált be. (A normál gumik általában 52mm-esek, az XL pedig 54mm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!