Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin elmondanád hogy szűz vagy/ hány partneted volt?
Figyelt kérdés
Nagyon kötetlen a randi, tabuk nélkül és ez a téma is szóba jön. Lányként elmondanád hogy szűz vagy, vagy hazudnál hogy ne emaitt akarjon megfektetni?2020. okt. 18. 11:55
1/13 anonim 

válasza:

Ha szóba jönne, elmondanám. Miért kamuzzak? Azért, hogy amikor esetleg arra kerül a sor, én kerüljek kellemetlen helyzetbe?
3/13 anonim 

válasza:

Csak ha szóba jön. Hazudni biztos nem hazudnék, de nyilván ha egy pasi egyből erre megy rá, az gyanús lenne és antipatikus
4/13 anonim 

válasza:

Ha szóba kerül miért ne mondanád el?
5/13 anonim 

válasza:

Ha szűz vagy akkor ne mondd azt hogy már voltál 4 férfival.
Ne hazudj!!
Én nekem ha egy csaj szűz, az előny.
Tehát az nem szégyen!! Sőt..
Szóval ne hazudj, és mondd meg hogy szűz vagy!!!
Nem gáz! ;)
Emiatt ne érezd magad rosszul! :D
Mondd meg ha szóba kerül! :D
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor módosítom a kérdést. Hazudni sosem hazudnék ilyenről. De átugorható a kérdés, hogy erről most még ne beszéljünk.
2020. okt. 18. 12:27
7/13 anonim 

válasza:

Akár ffi akár nő vagy, ne hazudj! Úgyis észreveszik, meg ne hazugsággal kezdj már egy kapcsolatot. Legyél őszinte ha megkérdezik, de ne ez legyen a legfontosabb téma.
8/13 anonim 

válasza:

Nem tudom nekem első randin ez a téma még korai lenne. Alig ismerjük egymást néhány perce, de már az a téma hogy szűz vagyok e még. Kicsit gyanús lenne.
9/13 A kérdező kommentje:
Igazából az exek kapcsán jött fel. Ott nem volt gyanús, szimpla érdeklődés, de azóta üzenetben voltak szexuális jellegű utalásai.
2020. okt. 18. 13:45
10/13 anonim 

válasza:

Nyugi!
Most mi a bajod? Szégyenled hogy szűz vagy? Ne szégyelld mert nem kell!!
És csak szimplán rákérdezett.. Ennyi.. Túlreagálod, inkább első randin beszélgess vele sokat, és figyeld a reakciőit, ne pedig azon járjon az eszed hogy mennyire akar téged megdugni!!
Addig is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!