Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejt egy olyan fiú aki nem tud eljutni a szexig?
Figyelt kérdés
Bennem nincsenek meg azok a tulajdonások amik ahoz kellenek hogy vonzódjon hozzám egy lány. Szűz vagyok pedig már 24 éves vagyok!:(2020. okt. 17. 23:29
1/13 anonim válasza:
Az igazi selejtség az a gyakorin való rinyálás 24 évesen.
2/13 anonim válasza:
Nem vagy selejt, eljön majd a te időd is, csak próbálkozni kell! Drukkolok neked!
4/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy minél többet agyalsz rajta, és minél tovább vársz vele, annál félénkebb leszel belevágni az elsőbe.
Hidd el brutál ronda emberek is megtalálják a párjukat. Facebookon olyan huszonéves ismerőseim házasodnak, akikről el sem tudtam volna képzelni, sem külső sem belső tulajdonságok alapján, hogy valaha pasinak kelleni fognak. És mégis megtalálták a lelki társukat. Szóval ne gondold azt magadról, hogy senki nem fog hozzád vonzódni, magabiztosan kell egy lány elé állni, és azt sugározni, hogy igenis értékek vannak benned, és jól fog veled járni. Hajrá!
5/13 anonim válasza:
Eddig csak azt vettem észre, hogy általában mind itt köt ki gyakorin egy hasonló kérdésben.
6/13 anonim válasza:
Ne parázz. 2 év és én is ezt mondom 24 évesen. Gondolj rá, hogy legalább nem kapsz el semmi nemi betegséget, manapság a nők minden drogossal meg szutyokkal összefekszenek, most képzeld el, hogy egy gettós mi minden nyavaját szedhetett össze eddig. Látod, minden rosszban van valami jó. ;)
7/13 anonim válasza:
Azért a nemi betegség elég ritka a normális emberek között. Főleg, ha tudják a védelmeket használni.
8/13 anonim válasza:
#7 ki tudja? Volt egy szolid, kedves osztálytársnőm na, kettő retekkel keffentett egyszerre, pedig aztán normális volt, lett is vagina gombája az egyik gettóstól.
9/13 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a hüvelygomba ritkán terjed szexuális úton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!