Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha lazább kapcsolatot akartok, mi fér bele nektek a szexnél, szex mellett?
Mennyire akartok csak a lényegre koncentrálni vagy belefér kisebb romantika is? Például összebújva együtt alvás utána? Szex közben fontos a ti kielégülésetek is vagy az is jó, ha csak a nőnek okoztok örömöt?
Mi az amit már olyankor csináltok, amikor komolyabban érdekel a másik?
Hááát én nem definiálok, nem skatulyázok.
Most is van két bnőm, 19 és 22é.
Igen, orákat élvezkedünk, amikor kedvünk van. Utána volt már séta-fagyi, kádban fürdés, együtt ebédelés. Mikor kinek mi esett jól.
Aztán lehet hogy két hétig semmi.
Tömindegy minek hivjuk ezeket.
Mindnyájan úgy élvezzük ahogy van.
Ami még lényeg, nincs elvárásteljesités, megfelelniakarás, számonkérés és socmedián csesztetés figyelgetés, féltékenység.
Ennyi
Még írhattok további véleményeket is, kíváncsi vagyok minél több szempontra.
Úgy érzem elég nehezen megfogható ez a határvonal, valakinél már többet is jelentne valakinek pedig nem jelent még semmit. Kicsit bonyolultabb a mi esetünk, vannak külső nehezítő tényezők is (nem, nem házas és nincs kapcsolata egyikünknek se), ami miatt könnyebb lenne a lazább kapcsolat, de nem tudom ezek a szexen kívüli egyéb dolgok mennyire férhetnek bele.
Van egy lany akivel szexkapcsolatban vagyunk a gimi vege ota (2 eve). Amikor nem vagyunk parkapcsolatban akkor szexelunk, sot szeretkezunk, egyutt zuhanyzunk, simogatjuk egymast, osszebujva alszunk, elmegyunk setalni is.
Amugy meg jo baratok vagyunk.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!