Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne itt olyan 30-40-es nő, aki bevállalna egy 18 éves fiút?
Figyelt kérdés
Ez alatt legfőképp maximum egy éjszakás kalandokat értek, illetve nekem annyi is elég lenne, ha kinyalhatnám...
Tudom, nagyon perverz gondolatok ezek, de rosszul vagyok az ilyen bomba nőktől..
2020. okt. 17. 15:47
11/20 anonim válasza:
Szerintem félreértelmezed a jeleket
12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem értem félre...
2020. okt. 17. 16:04
13/20 anonim válasza:
Kizárt öcsém!
Férfiként mondom, hogy 30 éves nőhez igazi férfi kell!
Keress egy 18as csajt!
14/20 anonim válasza:
Hú te még nagyon gyerek vagy 18 évesen és álom világban élsz még nagyon, ha azt hiszed itt bármilyen 30-40 éves nő téged akar majd. Kemény életed lesz az tuti. Inkább élőben próbálkozzál, de ott se ilyen stílusba mint itt, mert ettől hányok. Nőknek a személyiség fontos, nem az hogy mennyire vagy jó a szexben vagy te éppen arra vágysz.
15/20 anonim válasza:
Nem értem..
40 éves férfiként a 20as csajok vonzanak.. Neked miért nem jók a 18-20as csajok?
16/20 anonim válasza:
Azok a 40 es nok fekszenek ossze veled akit fel tudsz szedni ... diszkokban mindig vannak paran ... vagyis regebben voltak , 5 eve mar kapcdolatba vagyok , ezert nem uzom mar ezt a sportot , de anno 10 not sikerult felszednem 3 ev alatt ebbol a korosztalybol ... volt akivel csak az az este de voltak tobb ejszakasok is
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy nekem is sikerül minnél hamarabb
2020. okt. 17. 16:42
19/20 A kérdező kommentje:
Egyébként természetesen bukok a korosztalyomra is, viszont nincs akkor szexuális vágyam, mint egy dögös 40es felé
2020. okt. 17. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!