Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Bár van egy olyan érzésem, hogy nem önszántadból élsz így,"
Tudom hogy te és az emberek jó 80%-a értelmileg képtelen felfogni. De a párkapcsolat egy választási opció.
És én bizony direkt élek így. Nem vágyom arra amit napi szinten látok a munkatársaimon. Pedig több visszajelzés szerint is jól nézek ki és több felkérést is kaptam már. Lehet hogy persze téged néha napján le...nak és persze a tv-m ilyet nem tudd.
De én és a magamfajták szabadok vagyunk, magunkra költhetjük az összes pénzünket utazgathatunk...stb.
Te és a hozzád hasonlóak pedig barátkozhatnak a "Nem engedhetjük meg magunknak" értsd soha nincs pénzük semmire című mondattal.
Tettek és következmények.
Sayonara
"Pedig több visszajelzés szerint is jól nézek ki"
Aha, tehát simán csak impotens vagy, esetleg aszexuális. Netán qrvázol? Máskülönben elég sz @ r lehet nő nélkül abban a fenenagy szabadságodban.
"Lehet hogy persze téged néha napján le...nak"
Mondjuk úgy naponta. xD
"Te és a hozzád hasonlóak pedig barátkozhatnak a "Nem engedhetjük meg magunknak" értsd soha nincs pénzük semmire című mondattal."
Ezt honnan a fenéből veszed? Írtam én valahol a jövedelmemről?
8.: Wow... köszönném a kérdező és minden egyéb anime néző nevében, hogy idióta aszociális fszoknak állítasz be minket. :D Igazán előremutató megoldás ha az a cél, hogy ne nézzék pl a kérdezőt kreténnek... ja várj nem.
Nem tudom, hogy most erre azt mondjam-e, hogy a géped nem sokkal olcsóbb mint a gépemre kötött hangcuccok vagy azt, hogy ne méregesd az e-péniszt. :D Amúgy ha már szóba került az SSD: samsung / corsair M.2.0 péniszméregetésre és írási/olvasási sebesség kimaxolására is kiválóan alkalmasak. :D
Miért gondoljátok, hogy beleláttok egymás fejébe? Jó hülyeségeken veszekedni?
16#
Am. kíváncsi vagyok milyen szinten szenvedsz audiofíliában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!