Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a telt, vagy elhízott nők bántják azt aki vékony?
Egész életemben tűrnöm kellett, hogy megaláztak, fogpiszkálónak, csontváznak, gebének mondtak el, de amikor most egyszer beszóltam egy ilyennek, sírt a csaj.
Miért kell mindig az alakkal foglalkozni? Én pl. rengeteget eszem, mégsem tudok hízni. 1kg is nehezen.
Én soha nem bántottam azokat akik túlsúlyosak voltak, de engem cserébe mindig.
Mert a rosszindulatért sajnos a legtöbb embernek nem kell a szomszédba menni :( Látogasd meg a gasztroenterológiát lehet hogy valamilyen probléma (gluténérzékenység, amiláz alulműködés stb.) áll a háttérben, érdemes kivizsgáltatni.
Egyébként meg ha vékony vagy, hát vékony vagy, ha szőke akkor szőke, ha barna akkor barna - ne foglalkozz mások véleményével te érezd jól magad a bőrödben! Irigyek, rosszindulatú beszólogatók meg mindig lesznek - legyen az ő bajuk ha hülyék.
Csak a kutya játszik csontokkal.
Ezt szoktàk mondani a zsirdizsnó mangalica nök a csinos nökre.
Vedd dícséretnek ha piszkàlnak.
A fiatalon vèkony nők mèg 50 évesen is csúcsformában vannak.
Kedves kérdező! Minden ember, aki bármiféle testi problémával rendelkezik, ezt már átélte, amit te is. Sokszor. És lehet, hogy brutálisabb formában, mint te. Aki szemüveges, aki sovány, aki kövér, aki sokat sportol, aki keveset sportol, aki kancsal, akinek görbe a lába, stb.
Semmi köze az irigységhez, szimplán emberi gyökérség. Olyanért bántani, alázni valakit, amiről nem tehet.
Ahogyan te sem tudsz hízni, úgy sok kövér ember sem tud fogyni, akárhogy is hiszik azt sokan, hogy a kövér attól kövér, hogy zabál. Hát rohadtul nem így van.
Sokan nem gondolnak bele abba, hogy milyen érzés ez. Milyen amikor azért bántanak, mert valamilyennek születtél.
Azt mondják, az piszkál másokat, aki nincs kibékülve saját magával.
Szerintem az bánt másokat testi adottságokért, aki ostoba.
Én mindig is telt voltam. És nem azért, mert ahogy az egyik válaszoló írta koca módjára zabálok. Egyszerűen ilyen a felépítésem. Kiskorom óta jártam sportra, nem versenyszerűen, csak azért mert élveztem. Most is hetente 3-4 alkalommal mozgok,odafigyelek arra, mit eszek és mennyit, mégsem leszek soha 50 kg. Kedves kérdező, neked kínszenvedés 1 kg-t hízni, nekem éppen annyira nehéz 1 kg-t fogyni. Mondjuk engem sosem csúfoltak, kövéreztek le, pedig már 35 éves vagyok. Viszont cserébe én sem gondolom, hogy egy vékonyabb lányt le kellene hordani azért, mert ilyen a testalkata. Nekem például van egy nagyon vékony barátnőm, aki szinte mindent összeevett, hogy hízzon, tömte magába a sok kalóriát, és a végén kiderült, hogy pajzsmirigy baja van. Nem tudhatjuk, ki, miért ilyen vagy olyan.
De hogy a kérdésedre válaszoljak. Vannak a telt és a vékony lányok között is rosszindulatú, gonosz példányok, akik nem tudják elfogadni önmagukat, ezáltal másokat sem. Könnyebb bunkó módon beszólni, mint inkább magukba nézni.
Ne foglalkozz velük! És legyél te értelmesebb! Hagyd figyelmen kívül az ilyen bunkó embereket!
Mert rengeteg kislány, illetve lány ezzel ba*sztatja egymást.
Ha rossz társaságod van akkor később is.
De ha olyan nőket sikerül később magad köré gyűjtened akkor nem lesz ezzel probléma.
Amugy ne próbáld egyik oldalra kiélezni a dolgot, mindenki jól tudja hogy mind2 alakot leszólják az ellentétesbe tartozóak.
Lehet félreérthető a mondatom a végén.
Szóval elhiszem hogy te soha nem szóltad le a husibb lányokat.
De a legtöbb vékony lány szekálja őket, ők meg visszaszekálnak.
Most pont téged talált meg 1
Meglehet. Nem vagyok szakértő . Én csak a saját életem példáját mondtam el. Mozgok, és odafigyelek az étkezesre. Egészséges ételeket eszem. Nem nassolok, nem eszem cukrot, fehér lisztből készült dolgokat, számolom, mennyi kalóriát, zsírt, fehérjét , szénhidrátot viszek be egy nap. Mégsem leszek soha az a típus, akit vékonynak mondanak a magam 69-71 kilogrammjával. Egészségügyi bajom nincs. Ilyen típusú vizsgálatokon már túl vagyok. Szóval kedves 18-as válaszoló , kíváncsi vagyok, hogy is van ez. Szerintem egy ufó vagyok, hiszen nem természetes a teltségem..... És ez biológiai tény.
Viszont annyi előnyöm van, hogy mindig is elfogadtam magam, így ahogy vagyok. Van önbizalmam is. Viszont nem bántottam még nálam vékonyabb vagy nagyobb lányokat sem. Szerintem valaki külsőjén élcelődni bunkóság.
Széles a csipőm, a derekam meg vékony, hiába lapos a hasam,fenékből nem tudok fogyni pl.(anno leadtam 20 kilót, egy centi sem mozdult meg)
Az én alakom is teltnek számít, hiába vagyok 170hez 54kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!