Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 evesen 40 eves ferfival kezdeni?
Figyelt kérdés
Sosem voltak idosebb pasijaim, mindig velem korabeliekkel jartam.
Most viszont egy 40 eves ferfiba szerettem bele.
Elvalt, egyedul el. Siman letagadhatna minimum 10 evet.
Nornalis az hogy ekkora a korkulonbseg?
2020. okt. 15. 18:05
11/17 A kérdező kommentje:
Bottal jar?
:)
Volt mar par baratom, de ennyire izmos es ferfias pasim meg nem volt...
2020. okt. 15. 20:08
12/17 anonim válasza:
Én 24 évesen kezdtem kalandba egy 45 éves nővel, aztán 6. éve együtt vagyunk és együtt is élünk
Ha belevágtok mit veszítetek?
13/17 anonim válasza:
13: Hát erre ne legyél büszke, öregem. Nem tudtál leakasztani egy fiatal puncit, aztán most kúrogatsz egy szottyadt pinát, aminek 51 éves tuljadonosa szívja a spermádat is, meg a véred is, és a markában tartja a farkad is, meg az agyad is. Szarrá manipulált, férfiatlan fószer lehetsz.
14/17 anonim válasza:
13
Ezt benézted, mert előtte korombeliekkel jártam (plusz, mínusz 1-2 év)
Nem manipulálnak és nem kényszerítenek semmire 😁 és köszönjük de a szex az nagyon működik köztünk
15/17 anonim válasza:
14: Fiatal punci az igazi, legalább ne hazudj magadnak!
16/17 anonim válasza:
En is az idosebbeket vonzom, nem ismeretlen a helyzet. :)
17/17 anonim válasza:
az a normális ami mindkettőtöknek jó és működik. HAJRÁ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!