Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel jobb a szex? 1,nálad magasabb 2,nálad alacsonyabb 3,egy magas veled
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 09:57
1/11 anonim válasza:
Tökmindegy... nem ettől lesz jó/rossz a szex.
2/11 anonim válasza:
Mivel alacsonyabb pasival nem állok le, így marad a 1,3
4/11 anonim válasza:
Kérdező!
Te férfi vagy nő vagy?
Amugy nem a magasságtol függ.
F
5/11 anonim válasza:
3: kb. egymagas
a többinél macerás kivitelezni az álló pózt
6/11 anonim válasza:
amúgy lehet szavazást kiírni a kérdések mellé
7/11 anonim válasza:
Ha a férfi magasabb mint a nő, akkor állva is lehet, úgy hogy a nőt felemeli a csávó!! :D
Guggolva is letudja szopni ha alacsonyabb a nő! :D
Az a jó ha a nő alacsonyabb! :D
Xdd
8/11 anonim válasza:
Meg kellene kérdeznem a sógor volt csajait... Vele egymagas vagy alacsonyabb nő nem létezik 🤣 vagy legalábbis nagyon kevés lehet belőle. Nem a magasság határozza meg a szex minőségét. Esetleg csak a pózok mennyiségét. Aki azt írta, hogy a magasabb nővel nem lehet állva dugni, az még edzen egy kicsit ;)
9/11 anonim válasza:
Én pl 185cm magas vagyok. Márhára gerjedek a velem egymagas, vagy magasabb nőkre. Pl egy 160 alatti hölgy semenyire nem indít be. Viszont 180 környéki nővel sokkal szenvedélyesebb vagyok. Egész egyszerűen megvadulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!