Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Férfiak! Nektek mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Today.tomorrow. kérdése:

Kedves Férfiak! Nektek mennyire lenne imponáló, ha a párotok közölné veletek, hogy a tiéteket nyelte le először? (ondó)

Figyelt kérdés
Ha ez nektek nem olyan fontos, azért jól esne vagy hidegen hagyna? A barátnőtöknek nem ti vagytok az első partnere, több kapcsolaton túl van már.

2020. okt. 14. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Szia!:) Én nem tartom fontosnak, hogy egy nő lenyelje. Rájuk bízom mindíg,hogy mit szeretnének. Ettől függetlenül nekem jól esne, hogy én voltam az első akinek lenyelte. Azt venném le belőle, hogy szeret..ha ezt nekem megtette a többi partnerének pedig nem. 23F
2020. okt. 14. 19:44
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
4%
Ugyanannyit jelent, mintha azt mondanà, hogy szerda van.
2020. okt. 14. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
30%

Na megjelent aranykagyló.

Tehát aranykagyló nèvre írhattok neki.

2020. okt. 14. 19:51
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
nagyon tetszene és szeretem ha lenyelik.f
2020. okt. 14. 20:05
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Én ebben a helyzetben vagyok, és nekem tényleg jólesett mikor meglepett vele, mivel mikor erről beszélgettünk, akkor határozottan elzárkózott ettől a dologtól, pedig azb első ilyen eseténél 18 volt, csak a pasi torokra húzta, és onnatól ez tabu lett nála. Most pedig elmúlt 40 és azóta sem engedte, mégcsak a szájába sem, egészen mostanáig.
2020. okt. 14. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon imponáló lenne. Hálás lennék érte.
2020. okt. 14. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

5os jol elmeselted, hogy 30eve nem elveztel meg szajba sem.

Most meg lenyelte de nem elsore.

Hahahababan

2020. okt. 14. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 Látom nem megy a szövegértés. A pasi az nem egyes szám első személy, vagyis nem azt jelenti, hogy én voltam, hanem a volt férje! Én meg nem olyan régóta vagyok vele.
2020. okt. 14. 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire nem lenne imponáló, egyébként soha senkinek nem is erőltettem hogy nyelje le.
2020. okt. 14. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönne. Nem az, hogy ezt konkrétan nekem csinálta először, hanem, hogy csinált olyat velem/nekem, amit még soha. Ez örömmel töltene el és kicsit különlegesnek érezhetném magam :D

31/f

2020. okt. 14. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!