Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő kívánhatja ezért kevesebbszer?
Főleg hölgyek válaszára vagyok kíváncsi de az urak tapasztalata is érdekelne.
Az a problémám hogy havi 3-4 alkalommal van szex, az esetek többségében pedig orál van de sokszor az is inkább az én kedvemre mert "fickós" vagyok.
A páromnak mély érzései vannak irántam de félek hogy azért nincs gyakrabban vágya a szexhez mert neki sajnos nem vagyok elég méretes.
A szexet magát igyekszik egy gyors pacival letudni aztán a fennmaradó időben nyalással viszem 2-3x még a csúcsra, ez kb leír a havi 4 alkalomból 3 at.
Persze van így is meg úgyis remegés de az orálnál ez hatványozottabban nagyobb.A remegést is lehet színlelni?
Igyekeztem megbeszélni vele és ez jött ki:
1. Nem lenne baj ha 1-2 centivel nagyobb lennék.
2. Alapvetően a szexet jobban élvezte(intenzívebben)ha az adott srácnak nagyobb volt.
3. Az érzelmi töltöttség miatt nagyon élvezi velem a szexet.
A barátnőm eléggé hamar tágul így kb az első orgazmus után már én is érzem hogy kevésbé tudok intenzív lenni neki.
Az a kérdésem hogy olyan van e ,hogy egy nő szereti a párját és szeret is vele szexelni de mivel számára kevésbé ideális a mérete így ritkábban kívánja vele a szexet mert akkor tud csak elég intenzív lenni neki?
Felmerült a vibrációs pénisz gyűrű amire igen fogékony volt ellenben a behatolásos variációkon nem akar bíbelődni mert hogy "csak élvezni akarja". Számomra ez kicsit ellentmondásos.
nekem is volt ilyen
nem akartam elhagyni a pasimat csak ezért, de egy idő után már kellemetlen volt, és jött a megcsalás, aztán a szakítás
Már rég mással dugatja magát.
Csald meg minél több nővel, a végén kérj tőle kölcsön pár százezret(szigorúan szóban, készpénzben, és kettesben), majd pedig rúgd ki, valld be a megcsalásokat, a pénzt meg nyilván megtarthatod nyugodtan.
„Nem hinném hogy azért mert egy nő igazán élvezi a szexet és ezért hamar tágul azzal valami probléma lehet.”
Ez a baj, hogy a csajod túlméretezett pnáját azzal magyarázod, hogy igazán élvezi a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!