Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok reszere egy nagy (20/5) farok az kivanatos, izgato, vagy mar inkabb ijeszto, vagy teljesen erdektelen?
Figyelt kérdés
Legyszives kort is irjatok, mert szerintem ez is szamit.2020. okt. 12. 09:56
11/18 A kérdező kommentje:
9, igen en is ezen gondolkodtam, hogy ez nagyon attol fugg hogy mered. Eddig nekem 17-re azt mondtak, hogy nagy sot volt olyan is h tul nagy.
2020. okt. 12. 10:40
12/18 anonim válasza:
Az sok lenne. Az önfeledt szex helyett meg egyfolytában más dologra kellene koncentrálni...
13/18 anonim válasza:
A nők férfit keresik nem a nettó farkat. Ezzel együtt sok nőt inkább elrettentene, mert nem tudja mennyire "ügyes" a gazdája. Ha kellően szimpatikus (a pasi) akkor viszont lehet tesz egy próbát hátha.
15/18 anonim válasza:
Sok barátnőm volt, és mindegyikkel nyílt, őszinte kapcsolatom volt, szóval tudom, hogy nem hazudtak erről.
Szinte mindegyik azt mondta, hogy vizuálisan, meg fantáziálás szintjén izgató egy ekkora farok, viszont a többségük a valóságban nem szeretne ilyet, mert tudja, hogy túl nagy neki.
Néhány olyan volt csak, aki azt mondta, hogy ő kifejezetten szereti a nagy farkakat.
16/18 anonim válasza:
A férjemnek kb ekkora van (bemondásra elhiszem neki a 21 centit hosszra, az 5 centit meg most megnéztem mérőszalagon, és talán még kicsit vastagabb is annál), számomra amikor először megláttam nem kicsit volt ijesztő, de azért adtam neki egy esélyt- és milyen jól tettem. Nyilván használni is tudja, nem csak ész nélkül reszel, de őszintén nekem vele a legjobb a szex, pedig nem ő volt az első férfi az életemben. Az exének viszont konstans fájdalmat okozott, nem is volt jó a nemi életük. Szóval gondolom ez alkati kérdés is. Gyanítom amilyen gyakori a gigaméretű pénisz, nagyjából olyan gyakori az a hüvely, ami képes kényelmesen befogadni. Ugyanez fordítottan is igaz. Csak míg a péniszen ránézésre megmondod, hogy mekkora, nőknél ez annyira már nem egyszerű, csak kipróbálás útján tudod eldönteni, hogy passzoltok-e vagy sem.
17/18 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel a méret, de komolyan, inkább azt mondom, hogy legyen átlagos vagy picit az átlagon aluli, mint nagy.
18/18 anonim válasza:
Először el is kell jutnia addig, hogy láassam neki, de ha már ott tartunk akkor lehet kicsi lehet angy is, max úgy kezelem majd, de önmagában így egyáltalán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!