Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs kedvetek a szexhez a párotokkal vagy esetleg a szeretőtökkel akkor azt megmondjátok? L
Miért nem mered? Ez tök normális dolog.
Simán meg kell mondani.
Meg szoktam mondani, ha nincs kedvem a szexhez, meg látszik is rajtam, ilyenkor nagyon fáradt vagyok.
24F
Altalanossagban az van, hogy a nok megmondjak es ha a ferfi kiakad akkor rohadjon meg mekkorabunko.
A ferfiak meg nem mondjak meg, mert ha megis akkor a no magara veszi marnemkivansz marnemszeretsz kiazaqrva?
6 Ez mennyire igaz. 😄
Ha a nő megmondja, akkor legyél megértő és értsd meg hogy most ő fáradt, neki hosszú volt a napja és most nem kívánja. Ha nem érted meg akkor egy szexmániás tapló paraszt vagy és csak arra kell neked és nem is szereted igazán.
Ha viszont te mondod ugyanezt, akkor te már nem kívánod őt, te igazából már másra gondolsz, ez a kapcsolat már kisiklott ha nem hoz lázba a teste 😂😂.
A lényeg hogy mindegy mivan szar az egész és te vagy hibás.
Le lehet pontozni, de baszki ez szimplan abbol adodik h a nok emocionalis szempontbol kozelitik meg ezt a kerdest is.
A kedvenc viccem:
Szex utan a ferfi es a no fekszenek az agyon. A no nezi a ferfit, gondolkodik:
"Vajon szeret? Nem nez ram. Csak mered elore. Biztos masra gondol. Vagy rossz volt. Osszeszritja a szajat. Csak nem meri megmondani, hogy legyen vege. Jajj meg a szemoldoket is osszehuzta. Jezusom mi lesz!!!"
Ferfi:
"Ott egy legy a plafonon. Hogy a francba nem esik le?"
Egyszer-kétszer amikor beteg voltam, akkor megmondtam, hogy napoljuk el, vagy amikor épp megvolt a bajom,de akkor meg kézzel/szájjal segítettem rajta
Olyan szinte nem is szokott lenni,hogy nem kívánom, nincs kedvem szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!