Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknál gyakori hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál gyakori hogy nyitottak az új dolgokra?

Figyelt kérdés
Régen volt vibrátorom, kidobtam de mostanság ha lenne kapcsolatom minél több fajta dolgot kipróbálnék egyszer az urammal. Tabu az ilyen általánosságban vagy szokott lenni a férfiaknak valamilyen kis játéka? Egyáltalán ismerledéskor meg merjem említeni?
2020. okt. 11. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mármint ilyen segédeszköz? van akinek bejön és van, akinek nem
2020. okt. 11. 21:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg nyugodtan ismerkedéskor is!

DE nekem nincs játékom.. Mégis mi lenne az??!

Nem akarom hogy a seggem ujjazza egy nő.

2020. okt. 11. 21:09
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Hogy gyakori azt nem tudom, de nem minden pasi tekinti konkurenciának a vibrátort. Pasiként én is vettem, hogy felfobjuk a szexet, és mikor szakítottunk akkor maradt is nálam és az új csajommal is szoktam használni.
2020. okt. 11. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
hetero férfi nem ujjazza a seggét
2020. okt. 11. 21:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam vibrátorokra, plugokra, kötelekre bármire nyitott vagyok, csak sajnos tapasztalatlan
2020. okt. 11. 21:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne
2020. okt. 11. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mármint ki a tapasztalatlan?? Te vagy ő?

2020. okt. 11. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Bármire? Azért a kötél és a vibrátor eléggé eltérő funkciójú dolgok. Mégis mi az, ami érdekel, kicsit pontosabban?
2020. okt. 11. 21:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintèn nyitott vagyok a játekszerekre ami megfűszerezheti az együttléteket!
2020. okt. 11. 21:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok tapasztalatlan, mert amikor felhozom hogy vibri, akkor akikkel ismerkedtem azok rögtön menekültek és így párban sosem volt még ilyen. Amikor meg próbáltam elfogadni hogy nem lesz olyan aki ezekre nyitott, akkor mindent ki kellett dobjak és egy év után csak éreztem, hogy hiba volt minden. Bár azóta se nagyon találtam olyat aki ne félne csak egy kis vibritől vagy dildótól
2020. okt. 11. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!