Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saavedro kérdése:

Mit lehet azzal kezdeni, ha egy férfi aszexuális, hogy tudna így társat találni? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
(Már próbáltam és nem akarok nővel lenni, se férfival.)
2020. okt. 10. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Férfi: olyan egyed akinek képessége van alfahímnek lenni. Egy olyan állatfajnál amelyiknek nincs csont vagy izom a hímvesszőben. A közösülésre való pszichológia és fizikai képességek együttes megléte szükséges.

Jelen esetben az egyik hiányzik.

2020. okt. 14. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként írd ki a hobbijaid előtt a Tinderre,hogy asszex vagy:és a fél város nője veled akar majd fizettetni a látens leszbi életstílusát. Még a kezed is megfogják 😅
2020. okt. 15. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

"Most ne menuünk bele genderbaromságokba, van a női meg van a férfi nem."

Már fontolgattam, hogy írok neked ismerkedési céllal, de mivel transzfób vagy, inkább kihagyom.

2020. okt. 15. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Semmi bajom azzal, ha valaki transznemű! Aki másik nembe akar tartozni, az átoperáltatja magát és ennyi! Ettől még vagy férfi, vagy nő! A TRANSZneműség is a nevéből adódóan feltételez egy bináris dolgot...az olyan szavaknak meg, mint a homofób, vagy transzfób, azoknak jelentése is van...vagy ez a genderoldalnak olyan, mint a pszeudojobboldalnak a 'libsi'? Hogy mindenre rámondjátok amire szembejön?

"A közösülésre való pszichológia és fizikai képességek együttes megléte szükséges.

Jelen esetben az egyik hiányzik."

Mivel írtam hogy már voltam együtt nővel ezért nyilván nem hiányzik egyik sem. Az én szempontomból mindegy, mert sosem hivatkoztam magamra férfiként, csak a levegőbe puffogtatott baromságokat nem szeretem. Az alfahímes dolog mondjuk tetszett. 😄

2020. okt. 16. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha szerinted csak férfi meg női nem van, akkor bizony transzfób vagy, akárhogy magyarázkodsz, ugyanis:

[link]

Ráadásul nem csak transzfób vagy, hanem az interszex embereket is semmibe veszed.

2020. okt. 16. 21:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem kell magyarázkodnom. Egy hangos, erőszakos, de marginális kisebbségben lévő szekta fejében talán az megy, hogy a többség majd 'magyarázkodik' az álláspontja miatt. Aztán a kutya ugat, a karaván meg szarik rá és halad tovább. Az orvosin meg attól tartok, hogy kissé mélyebben jártuk körbe a gonaddysgenesist, mint ahogy azt a genderszekta képzeli. Nagyjából 4000-en ha vannak összesen az országban. És nekik is van nemi fenotípusuk, még ha sérült is.
2020. okt. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!