Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és mire jó a mellszex?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már kipróbáltuk (D-s kosár), de ő se és én se elvéztem annyira mint a sima szexet. Véleményeket és tapasztalatokat várok :D2020. okt. 10. 15:39
2/10 anonim válasza:
Semmire nem jó.
Max annyira, hogy a nő csupa trutymó lesz.
4/10 anonim válasza:
Várlak sok szeretettel!
Mire megmozdulnál minden csontos eltörném! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Emberek! Leírtam az elején, hogy véleményeket és tapasztalatokat várok! Az ilyeneket PRIVÁTBAN kell lerendezni!
2020. okt. 10. 16:58
7/10 anonim válasza:
Pasas vagyok
Izgató. Én alapból szeretem a melleket, főleg a nagy ciciket, így nálam a mellszex telitalálat mindig
Cicik közé rakni, cicik ahogy fel le húzogatják a bőrt stb izgató
Voltam olyan hirdetővel ahol szó szerint a melleit dugtam csak
8/10 anonim válasza:
A párom szerint nagyon jó erzés két nagy cici között mozogni neki, vagy ha én masszírozom velük :D érthető végülis mert puha meg a pasik eleve odavannak a cickók látványáért ugye. Nekem is izgató ahogyan látom,mennyire élvezi az egészet bár nekem különösebben nem okoz orgazmus közeli állapotot.
10/10 anonim válasza:
Búza vagy hogy nem izgat? Ha szeretsz egy nőt, még a csuklóját is jó puszilgatni.
De a legjobb az ha a farkad a csöcsei közt van és a csaj úgy mélytorkozik.
Bár ez a frigid pits úgysem tud ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!