Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Nálatok milyen látható jelei vannak az orgazmusnak, ha szeretkeztek?
Figyelt kérdés
A spermán kívül.
Nálatok is van olyan, hogy remegtek és görcsbe rándul a testetek?
2020. okt. 10. 14:26
1/4 anonim válasza:
nem rándul görcsbe szerintem,
de az élvezés előtt felgyorsulhat a mozgás, majd az élvezáskor megáll, lelassul
élvezáskor lehet hang, nyögés, lihegés,
élvezéskor megfeszülhet, remeghet a test
összehúzódik a zacsi, lüktet a farok,
2/4 anonim válasza:
Élvezéskor szokott remegni a lábam, hangosan élvezek el, a farok megfeszül és lüktet, zacsi összehúzódik, kivéve ha nagyon meleg van.
És akármennyire szeretném tovább dugni a lányt, annyira érzékennyé válik a makk hogy nem megy.
3/4 Lazy Lover válasza:
Én remegek mint 1 kocsonya több csaj is mondta olyankor hogy rosszul vagy? Erre mondom nem épp hogy nagyon jól vagyok 😆😆
4/4 anonim válasza:
Erős remegés, hullámzás, morgás akár a nagy élvezet miatt némán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!