Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta barátnőm megcsalt, ez részévé vált a fantáziáimnak. Szerintetek?
Engem folyamat csal a barátnőm és nem is tudja h én titokban erre verem ki állandóan. 🙈
4 éve vagyunk együtt és már 2 megcsalással lebukott az első 1 évben, de pl tudom h az elmúlt 1 hónapban is 2szer lefeküdt egy másik csávóval csak nem szembesítettem vele.
Szerintem sokaknál így indul a dolog, egy konkrét élményből, tapasztalatból. Ez lehet egészen konkrétan egy megcsalásos szituáció, de tágabb értelemben akár csak annyi is, hogy a kiszemelt lány végül egy másik pasival jön össze, vagy amikor valamelyik exbarátnő feltölt képeket az új pasijáról a közösségi oldalra, stb.
A másik tipikus kiindulóhelyzet pedig az, amikor az illető pasinak kicsi a pénisze, és/vagy nem tudja kielégíteni a párját rendesen, ezért kezd arról fantáziálni, hogy egy másik, ügyesebb, rátermettebb férfi teszi ezt meg helyette.
Engem is bevehetne egy ilyen pár magához akinél a férj kukkolna valahonnan,aztán be is szállna,forditva én is megtenném ha ilyen párt találnék,de kb mint a fehér holló..
39-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!