Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én élvezem az erőszakos szoptatást ??? 21/ l
engem is izgat, de férfiként a másik oldalról (mondjuk nem erőszakosan, hanem úgy ahogy a partner is élvezi)
szeretem lent tartani
27F
Dehogy vagy te lány.
Gyurika húzzál aludni idd meg a kakaód mert kihűl ha itt látlak még tíz perc múlva is felhívom anyukádat és megmutatom neki milyen kérdéseket írkál ki a drága édes fia ide lánynak álcázva.
Biztos lesz pár szava hozzád lefekvés előtt.
A sub nők imádják ezt.
Én meg őket de k.urvára. 👌😀
F
Ha nincs valami korábbi traumája, akkor elméletileg az agyba jutó oxigén koncentrációjának csökkenése megnöveli az endorfin, dopamin és szerotonintermelést, ami erősíti a szexuális vágyat, és az orgazmus erősségét.
Ez előidézhető a légutak illetve a nyaki artériák akadályozásával. A légutak elzárása max 45 másodpercig, a nyaki ütőerek elszorítása max 8 másodpercig biztonságos. A folytogatás különösen veszélyes, mert a nyaki légcső szorítás hatására könnyen összeroppan. Amennyiben az alany folytogatás során köhög, vagy szédül, az eljárást meg kell szakítani. Továbbá érdemes kéznél tartani: mobiltelefont, beütve a 112-vel, valamilyen vágóeszközt - köteles, zacskós játékok esetén, illetve érdemes tisztában lenni a mesterséges lélegeztetés alapjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!