Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megkérdeztem a barátnőmet az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdeztem a barátnőmet az első szex után, hogy milyen volt velem. Ezt válaszolta. Szerintetek jó vagy rossz jel?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy "eléggé jó volt"

Ez pontosan mit jelent?

2020. okt. 9. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálam meg az eléggé jó k*rva jót jelent.

Szerintem élvezte, nyugi.

2020. okt. 9. 19:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt, hogy kívánt nagyon, vágyott rád, emiatt pozitív élmény, még akkor is, ha bénáztatok, netán bénáztál.

Kell idő összehangolódni. Csak gyakoroljatok szorgalmasan.

Volt egyszer egy pasim, aki olyan mellszexet kanyarított és úgy simogatott, ölelt, mint még senki,de nem volt ügyes a farkával. Kapkodott, hamar elment, de ennek ellenére a legjobb együttlétek közt tartom számon, olyan vágy volt bennünk. Sosem élveztem el vele.

2020. okt. 10. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!