Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még egy tampont se tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még egy tampont se tudok feldugni. Hogy fog így menni a szex?

Figyelt kérdés

Próbálnám felhelyezni a tampont, de szinte semennyire megy fel, pedig a legkisebb mérettel próbálkoztam.

Ha még ez se megy, akkor egy pénisz hogy fog felmenni?

18/L

2020. okt. 9. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

maszti alatt ujjazás sem megy?

ha izgalmi állapotban sem megy, akkor elég kellemetlen

2020. okt. 9. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, fog az menni!

Az exem több évnyi szex után próbálta a tampont és neki is nagyon nehezen ment.

2020. okt. 9. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom hogy tampon használat előtt nem izgatod fel magad. Így előfordulhat hogy nehezen megy fel. Szexnél teljesen más a helyzet.
2020. okt. 9. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha még ez se megy, akkor egy pénisz hogy fog felmenni?"

SIMÁN!

2020. okt. 9. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül, a tampon nem jelent semmit. Néha most is kellemetlen feltenni kicsit, pedig nagyon rég nem vagyok szűz. Amikor fel vagy izgulva, izgatva teljesen más lesz. Fordítva is igaz volt nálam, (ezért baromság hogy a tampon elveszi a szüzességet), már évek óta tamponoztam, de az első pár alkalommal nem volt túl kellemes a szex. De simán bement aminek be kellett.
2020. okt. 9. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam vele én is ennyi idősen, azt hittem, hogy senki nem fog belémférni. Valószínűleg elég szűk a hüvelyed, de ez nem gond, nyugi. A hüvely rugalmas, izgalmi állapotban nedves és tágul.

2 férfi volt az életemben, mindkettő átlag méret, simán ment minden. Össze kell szokni, kitapasztalni, hogy kinek mi a jó, de a legtöbb férfi imádja, ha egy nö szűk ;)

Ja és a párom simán behatol, de 1 ujjal szokott ujjazni, azt mondja kettővel már nem igazán fér be :D

Szóval felesleges aggódni, higgy nekem :*)

35 éves nő

2020. okt. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!